Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Vége a barátságunk...

Mit tegyek? Vége a barátságunknak? Mi van velem?

Figyelt kérdés

Pár hónapja a legjobb barátnőmmel eltávolodtunk és eddig, azt hittem helyre lehet hozni, de most már kételkedem ebben. A barátnőmnek új barátjai lettek, lett egy barátja. Kezdtem úgy érezni, hogy elhanyagol és ezt el is mondtam neki, és ő ezt mind tagadta.

Pár nappal később egy találkozót kértem tőle, mert már elegem volt ebből. Elmondtam neki mindent, azt is, hogy megváltoztam, ugyanis nagyon magányosnak érzem magam, sokkal érzékenyebb lettem (ami, nagy szó, mert nem voltam érzékeny fajta), bármikor síró görcsöm lett és sokszor, alig tudtam vissza tartani a sírást. Azt elmondtam neki, hogy egyfolytában szomorú vagyok és nem tudom mi van velem.

Végig hallgatott és közölte velem, hogy nem akar véget vetni a barátságunknak. Pár napig szinte csak én írtam rá, és sokszor erőltetettnek éreztem ezt. Azt gondoltam/gondolom, hogy ő már annyira nem akarja ezt az egészet. Nem írok rá, és ő sem ír, de másokkal beszélget. Lett egy nagyon jó barátnője és úgy érzem, hogy már ő a legjobb barátnője és nem én. Most akkor mi van a barátságunkkal? Vége?

Nagyon megköszönném, ha válaszolnátok! Illetve, azt is szeretném kérdezni, hogy mi van velem? Amit leírtam tünetek, nagyon nem voltak rám jellemzők, de most már szinte minden nap sírógörcsöm van, magányosnak érzem magam és nagyon szomorú vagyok, de nem tudom miért.

2016. jún. 30. 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Jön a Mikulás.
2016. jún. 30. 00:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Szóval feladtad? Mert úgy tűnik, hogy ha írtál neki, akkor még válaszolt, de már nem írsz. Ezzel kapcsolatban kellett volna írnod neki pontosabban kérdezni tőle. Ezt, amit feltettél itt, tőle is megkérdezhetnéd. Megkérhetted volna, hogy válaszoljon őszintén arra a kérdésedre, hogy ő még szeretné-e tartani a kapcsolaot vagy felejtsd el. És itt tudatnod kéne vele, hogy Te sajnálod a barátságotokat és rosszul érint, ami történik köztetek. Ha itt nyíltan meg meri válaszolni, hogy ő miért teszi ezt, akkor nyert ügyed van. A választól függően elkezdhetnél cselekedni. Vagy építeni a kapcsolatotokat, vagy megpróbáéni elfelejteni.

Most lehet, hogy rosszul érint, de személyes véleményem, hogy nem fog sok jó származni ebből. Próbáld magad túltenni rajta, keress társaságot Te is és így azt hiszem könnyebb lesz. Sajnálom és kitartás! :) (És bocsánat, ha egy kicsit csapkodó az írásom, csak késő van.)

2016. jún. 30. 01:03
 3/5 anonim válasza:
Ne alázd meg magad,mert nem éri meg... Ez a lány nem igazán a barátnőd,csak játszik veled.. Most éppen van egy másik társasága, ami új és jobban bejön neki. Azért mondta, hogy nem akar véget vetni a barátságotoknak, mert tudja,hogy úgyis ott leszel ha hirtelen szüksége van rád, neked sokat számít ő és az,hogy barátok legyetek. Vissza él a szereteteddel teljesen, te pedig minél jobban szaladsz utána, annál jobban nem fogja érdekelni. Emiatt is van nálad valószínűleg ez a hangulat változás. Elvesztettél az életedben egy olyan embert, aki eddig biztonságot adott. Azt tudom tanácsolni neked, hogy felejtsd el ezt a lányt. Ne hagyd, hogy megalázzon téged és kihasználjon, eltaposson kedve szerint. Azt az energiát, amit rá fordítanál,inkább használd arra,hogy új barátokat keresel,kimozdulsz kicsit otthonról és meglátod,lesz nála százszor jobb barát, aki meg is érdemel téged. :)
2016. jún. 30. 01:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs közös témátok.
2016. jún. 30. 20:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt kellene tisztázni, hogy ez a "Pár hónapja a legjobb barátnőmmel eltávolodtunk" ez hogyan történt és miért történt és főleg kinek a hibájából történt.

Aztán abba is bele kellene gondolni, hogy ugyanezt a történetet a másik hogyan mesélné el nekünk.

2016. júl. 1. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!