Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kanos volt és rám mászott. Azt mondta, hogy leakar velem feküdni. Ha belemegyek annyi a barátságunknak?
Figyelt kérdés
Legjobb fiú barátom és nem tudom, hogy mindent tönkre tenne-e, ha szexelnénk. Esetleg valami tanács, vagy tapasztalat, velemény? Köszi 17L2013. máj. 14. 09:20
1/8 anonim válasza:
Ha neked elég ha a haver kanos és már dobod is szét a lábadat, akkor semmi gond.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt azóta mondta. Akkor csak smároltunk meg ilyenek, de arra is nehezen vett rá. Nem mentem volna tovább.
2013. máj. 14. 09:26
3/8 anonim válasza:
Beszéljétek meg! A kérdésed alapján neked sem lenen ellenedre, csak félsz tőle, hogy mi lesz utána. Meg kell egyeznetek, hogy akkor ez most mi legyen és csak utána4
4/8 A kérdező kommentje:
Valóban nem lenne ellenemre, de nem lehet vele komolyan beszélni, mióta ezt felhozta. Mintha legalább is zavarban lenne
2013. máj. 14. 09:30
5/8 anonim válasza:
Zavarban lenne? Meg akar dugni, de zavarban is van, ez elég érdekes.
6/8 anonim válasza:
Volt nekem is csaj baráttal szexuális kapcsolatom nem lett belőle gond :) 23/F
8/8 A kérdező kommentje:
Az túlzás, hogy könnyen kapható vagyok. Többször is volt azóta, de csak petting. Mindig tovább megyünk egy kicsit. Azt mondta, bízzak benne és nem lesz gond és nekem ez bele is férne, de félek, hogy sírás lesz a vége. Már nem is tudunk közömbösek lenni, ha kettesbe vagyunk..köszi mindenkinek a válaszokat!:)
2013. máj. 15. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!