Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van velem? :O (többi lent)

M3nt4egy kérdése:

Mi van velem? :O (többi lent)

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és egyszerűen nem tudom h mi van velem mostanában..Van h időnként rám jön egy ilyen nem is tudom minek nevezzem..Ideg roham nem is tudom..Mindegy az a lényege h valami olyat mondanak én egyből ugrom neki annak aki mondta.Szerintem ez nem normális mivel én lány vagyok és én ilyet csak fiúknál láttok.A másik gondom/bajom pedig az h nagyon flegma lettem(a többi ember szerint,mert én nekem ez tök természetesnek tűnik).Ez most a tinikorszak miatt van? vagy mi ez?? félek h ez később sokkal rosszabb lesz és késő...

2016. ápr. 11. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Te elégedett vagy magaddal?
2016. ápr. 11. 20:01
 2/4 A kérdező kommentje:
már magam sem tudom. valamikor igen,valamikor nem
2016. ápr. 11. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel vagy elégedett és mivel nem?

A környezetednek mi baj van veled? Milyen vagy flegmaként?

Régen milyen voltál?

Mivel szoktak felidegesíteni?

2016. ápr. 11. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Dettó UGYANILYEN VOLTAM ennyi idősen es nekem egy darabig fel sem tűnt nem kell rögtön lelki okokat keresni 13vagy es ami meg jobban rá tesz egy nagy nagy lapáttal hogy lány

Mi lányok es a hormonok 12-16eves korig kiallhatatlanok vagyunk van akinél nem tart addig van akinél igen én 15 éves koromig ilyen voltam mint amit te leírtál

Nem akartam elfogadni senki véleményét mindenre haraptam ideges voltam türelmetlen mindenki hibás volt mindenért stb :)

2016. ápr. 13. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!