Volt egy barátnőm akivel nagyon csúnyán osszevesztunk es most mindenkit ellenem hangolt,nincsenek barataim. Egesznap otthon vagyok , ki se mozdulok a szobambol.Nagyon felek a pokoktol.Regen alig volt a szobamba most meg mindennap van egy es meglatok egyet elkezdek sirni es olyan erzesem van mintha rajtam maszna ezer pok, odakepzelek az agyamba is parat. Nem merek aludni, meg nem is tudok a szomorusagtol hajnali 5kor tudok elaludni es ez artalmas az egeszsegemre tudom. Tikkelek, ujabb es ujabb szokasaim vannak es mindig ramszolnak hogy ne csinaljam mert olyan mintha bolond lennek. Anyám megkérdezte tolem hogy kislányom megorultel?Ez annyira szarul esett. Nem tudom mi van velem
Annyira faj hogy olyanokat mond anyám hogy ha igy tikkelek meg ilyenek akkor nem lesz senki tönkre fogom menni. De nem tehetek rola hiaba próbálok leszokni rola es ezt nem erti meg. Mar olyan go dolatok van ak bennem hogy meg akarok halni.Semmi onbizalmam nincs ezen hogy tudnek változtatni?
2016. jún. 29. 21:59
2/3 anonim válasza:
Szia. Meg tudlak érteni...tudod...ilyenkor jobb ha az ember picit elgondolkodik azon hogy mi volt a veszekedés oka. De ne ócsárold magad semmiképp! Hagyd h a barátnőd átgondolhassa a dolgot és te is gondolt át. Ne zaklasd! Biztosan rá fog jönni hogy hiányzol és jobb veled mint nélküled.
Aztán nem hiszem hogy mindenkit ellened fordìtott volna....keress magadnak egy barátnőt aki megért.
A pókok meg semmi komoly. Nyugodj meg! Én már 2 éve vagyok így ezzel. Szerintem kamaszkor vagy nem tudom. Kapcsolj éjjeli lámpát és ha úkra képzelődsz tedd oda a kezed nyugodtan. Győződj meg h nem valós amit látsz. Tedd a telefonod a párnád alá és ha félsz akkor csak vedd elő és filmezt vagy olvasgass.
Ez a "bolondos" dolog meg szintén normális. Stressz okozza. Hallgass meditációs zenét. És javaslom hogy hallgasd meg a youtube-on a szabadulj meg a szorongástól cìmű meditációs videót.
Remélem segítettem! ^^
17L
2016. jún. 29. 22:08
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :) Megfogadom a tanácsod. Sajnos a barátnőm egy olyan fajta lány aki csak megjátsza hogy te vagy neki a legjobb es bla..bla.bla..Es ismerem mar 7éve és minden évben eljátszotta ezt velem és mindig bennem volt hogy most tuti megváltozott de nem. Most kerültünk 7ben egymáshoz nagyon közel és miatta eldobtam mindenkit, csak vele voltam aztán most ugye összevesztünk elég durván és azt mondta hogy ez a dolog ami miatt nem vagyunk jóba maradjon köztünk erre mindenkinek még a szomszédnak is akinek aztán tényleg semmi köze nincs hozzá annak is elmondta van egy közös ismerősünk aki mondta és saját szemeimmel el is olvastam hogy miket írt rólam.Próbálta őt is ellenem hangolni. Év végén suliban mindenki került, átnéztek rajtam amit régen nem csináltak és amiatt az egész miatt tikkelek. Vannak barátaim akiket nem tud ellenfordítani, na ők igazak. 3ilyen van de én nem arra vágyom hogy legyen ezer barátom csak arra hogy ne nézzenek át rajtam, foglalkozzanak velem...De hiába beszélek velük ugyanazt csinálják és már csak a 8ot kell kibírnom de ha nem változik nem tudom mi lesz velem. Anya átakar vinni egy másik suliba de nem igazán akarok de más választásom nem igazán van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!