Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek nagyon gáz?

Szerintetek nagyon gáz?

Figyelt kérdés
13/l vagyok és fiús a stílusom...Verekedek,focizok,rockot hallgtok,...stb.Hogy ti fiúk mit szóltok ehhez?????

#fiú #nem tudom.gáz?
2016. jún. 16. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden harmadik 12-13 éves lány ilyen. Idővel ez megváltozik majd, és később nőiesebbé válsz. Én is ilyen voltam 13 évesen. Ma felnőtt nőként már nőies vagyok, bár a rock az egy életre megmarad..
2016. jún. 16. 09:04
 2/5 anonim válasza:
Én lány vagyok (15). Én is kicsit fiús vagyok, imádok focizni, a rockot is imádom, és ha valaki felcs*sz, nekiugrok és földhöz vágom, volt már sok balhé belőle :D Szerintem semmi gáz, van olyan fiú, akinek az ilyen csajok jönnek be ;)
2016. jún. 16. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy lány létedre verekedsz, az nagyon gáz. Attól még lehetsz fiús, hogy verekedsz. Nagyon rossz környéken nőttél fel, ha azt hiszed, hogy a verekedés fiús dolognak számít.
2016. jún. 17. 14:02
 4/5 anonim válasza:
Nem ciki, menő csaj vagy, legalább nem gyári gyártmány. :)
2016. nov. 1. 20:41
 5/5 anonim válasza:
Első kommentelővel még annyit vitatkoznék hogy sajnos majdnem minden 12-13 éves lány úgy viselkedik mint egy 18-19 éves hisztis pláza r!banca, és ez azért van mert anyuci meg apuci beletuszkolja a kezébe az iphone 3 havonta kijövő új változatait a legjobb tableteket, pénzzel tömik őket, ahelyett hogy megtapasztalnák azt az érzést hogy milyen valamiért megdolgozni. (17/F)
2016. nov. 2. 08:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!