Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van, ha nem fogok semmit...

Mi van, ha nem fogok semmit se hozzátenni az élethez?

Figyelt kérdés
Sokat eszek, szóval felfalom a világ ételtartalmának nagy részét, és ezek mellett még csak hasznom sincs az életben , nem teszek hozzá semmit, hogy jobb legyen. Akkor én egy kártevő vagyok?

2016. jún. 13. 20:24
 1/3 szántóvető ***** válasza:

miért szerinted jobb a világ mint 40 évvel ezelőtt?globális felmelegedés,túlszaporodás,élővilág pusztulása:vannak itt veszélyek jócskán.az ember tekinthető kártevőnek bár 4,5 milliárd év tekintetében túl sok nyomot nem hagytunk(és nem is fogunk)ezen a bolygón.egyszer úgyis jönnek helyettünk mások..

úgyhogy ne törődj azzal hogy mennyi erőforrást pazarolsz el röpke életed folyamán.

2016. jún. 13. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyet tudok, ha úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem teszel, akkor legalább káros ne legyél. Mármint enned kell, de nem is így gondoltam. Hanem hogy ha nem vagy hasznos, akkor legalább kedves legyél, és ne bánts másokat, ne beszélj csúnyán, stb.
2016. jún. 14. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok kajához sok pénz kell,úgyhogy a munkával máris hasznos tagja lehetsz.
2016. jún. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!