Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyszerűen nem tudom elfogadni...

Egyszerűen nem tudom elfogadni a magasságomat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

160 centi vagyok lány létemre és ez engem nagyon zavar. Megpróbáltam megértetni magammal, hogy ez nemis olyan rossz, hordhatok tűsarkot, stb. de nem tudom " átverni " magam. Én sose szerettem az alacsony termetet, rendkivül előnytelen esztétikailag és pszichológiailag is ( ugyanis mindenkire felkell nézni és mások viszont lenéznek rád ), ezenkivül az alacsonyabb embereket nem is veszik észre, folyton gyereknek nézik és azt már mondanom sem kell, hogy egy magasabb nővel fel sem vehetem a versenyt......

ezenkivül UTÁLOM a tűsarkút, tehát nekem még ez sem előny

Most lehet én is gyerekesnek tűnök, de én ezen tényleg nem tudok átlépni, továbbfejlődni. Semmmihez sincs kedvem, bármilyen ötletem van elvetem és már-már az életkedvem is elszáll......miért pont én vagyok alacsony, én aki utálom az alacsonyságot ? Miért nem alacsony egy olyanvalaki aki nem veszi a szivére ezt ? Engem csak ront ez az előnytelenség, gátlásos kezdek lenni és letört és nem tudom és nem is akarom tartani többet az iramot, hisz minek az egész , egy törpét senki se vesz számba.....

2010. ápr. 11. 08:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
egy pár 20.000
2010. júl. 21. 21:38
 22/24 anonim ***** válasza:

Én alacsony vagyok, és egy magas barátom mondta, hogy a magasok igenis megtanultak odafigyelni a kisebbekre (ellentétben azzal amit írtál "ezenkivül az alacsonyabb embereket nem is veszik észre, " )

És azt is mondta hogy inkább egymásra nem figyelnek, nem veszik észre (mm magas a magast), és az alacsonyakra megtanultak "vigyázni", odafigyelni.

2010. júl. 21. 23:46
 23/24 anonim válasza:
Erre a magassag.eu-ra nekem is sikerült már rátalálnom, remélem, hogy lesz is elég (lelki) erőm hozzá, hogy csináljam a gyakorlatokat és később majd pluszba rendelnék egy ilyen talpbetétet is. Viszont a téma indítójának üzenem, hogy 170 centi alatt igazán szexik a nők véleményem szerint :). Nem tudom, hogy megfigyeltétek-e már, de általában más arányokkal rendelkeznek a magasabb emberek, mint az alacsonyabbak és számomra az utóbbi kategória valahogy sokkal vonzóbb. Szinte minden számomra vonzó nő viszonylag alacsonyabb termetű, úgyhogy véleményem szerint egy nő esetében a 160cm-es magasság szinte már áldásnak tekinthető. Lehet, hogy csak nekem vannak különleges elvárásaim, de ebben az esetben cserélhetünk elérhetőséget, hátha megértjük egymást ;).
2010. okt. 26. 00:00
 24/24 anonim ***** válasza:
48%
Csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal...én 174cm vagyok,de szeretnék egy 7-8cmrel alacsonyabb lenni...
2011. szept. 8. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!