Egyszerűen nem tudom elfogadni a magasságomat, mit tegyek?
160 centi vagyok lány létemre és ez engem nagyon zavar. Megpróbáltam megértetni magammal, hogy ez nemis olyan rossz, hordhatok tűsarkot, stb. de nem tudom " átverni " magam. Én sose szerettem az alacsony termetet, rendkivül előnytelen esztétikailag és pszichológiailag is ( ugyanis mindenkire felkell nézni és mások viszont lenéznek rád ), ezenkivül az alacsonyabb embereket nem is veszik észre, folyton gyereknek nézik és azt már mondanom sem kell, hogy egy magasabb nővel fel sem vehetem a versenyt......
ezenkivül UTÁLOM a tűsarkút, tehát nekem még ez sem előny
Most lehet én is gyerekesnek tűnök, de én ezen tényleg nem tudok átlépni, továbbfejlődni. Semmmihez sincs kedvem, bármilyen ötletem van elvetem és már-már az életkedvem is elszáll......miért pont én vagyok alacsony, én aki utálom az alacsonyságot ? Miért nem alacsony egy olyanvalaki aki nem veszi a szivére ezt ? Engem csak ront ez az előnytelenség, gátlásos kezdek lenni és letört és nem tudom és nem is akarom tartani többet az iramot, hisz minek az egész , egy törpét senki se vesz számba.....
161 centi vagyok.
az az igazság, hogy régen zavart, de már megszoktam. szüleim sem nagyon magasok szval nem lehetek égimeszelő :D inkább vagyok ekkora, mint 180 centi (:
Szia.
Én is úgy vagyok mint te... Még a 160 centi és a tűsarkúutálat is egyezik.
Aranyosak a vigasztaló válaszolók, de aki egyszer megutálja a termetét, az nem fog egykönnyen megbékülni vele. Én is utálom, hogy lehajolnak hozzám, gügyögnek (!!) nekem, amikor nem érek el valamit... A 170-180 centis lányok magassarkúkat vesznek fel, és hiába vagyunk egykorúak, ha 1 fejjel kisebb vagyok náluk.
De már magában az is sz@r, amikor beszálsz valakivel és azt veszed észre, hogy hátradől, behajlítja a térdeit és így is magasabb nálad.
Megoldást is próbáltam már keresni.
Ezt találtam:
Ez egy talpbetét, ami az akupunktúra elvén működik. Mivel természetgyógyász-cucc, ezért hatása nem elismert, de az biztos, hogy ellentétben a különböző magasságnövelő-tabletákkal, tuti nem árt. Az ára gázos (20.000ft), de gyűjtök rá. Aztán majd meglátjuk.
158 cm vagyok megértelek! Figyelj én is utálom, de tudni kell legalább megszokni, ha szeretni nem is!
Ez ellen tenni nem tudsz! 2 választásod van, magassarkút veszel fel mindig mindenhova még otthonra is, ami persze rohadt egészségtelen és idős korodra szívni fogsz mint a torkosborz! Vagy keresel pozitív dolgokat abban, hogy alacsony vagy! Így mindig ezeket veszed előtérbe (pozitív oldal) és megszereted a magasságod!
Én 150 centi vagy 10-zel kevesebb mint te, és igencsak abban a korban vagyok hogy többet már nem fogok nőni... Engem is sokszor zavar, de nekem elsősorban az segített hogy ezt elfogadjam, hogy mások elfogadtak így! És ha mások elfogadnak akkor utána neked is könnyebb magadat. Persze nekem is rossz sokszor ha sokan vagyunk egy társaságban, és mki magasabb nálam.
Mellesleg tényleg inkább legyél kicsi mint oltári magas, a fiúk is jobban szeretik ezt, a volt barátod meg egy rossz kivétel...az én barátom azt mondta el se tudná képzelni hogy egy vele egymagasságú vagy nálam jóval magasabb barátnője legyen. Bár mindkettőnk nyaka maj' kitörik 1-1 csóknál és szinte mindig pipiskedek ha vele vagyok, de ezt sztem tök aranyos :D
hát nagyon aranyos.......nah m1, azt hiszem egy előző életemben egy 210 centis arrogáns és nagyképű emberi lény lehettem, aki imádta, hogy mindenkire lenéz szószerint és minden más értelemben is, ebben az életben pedig ezért vagyok megbüntetve 160 centivel......sebaj, megpróbálom a legjobbat kihozni abból amit kaptam és talán egy következő életben megleszek minimum 178 centi....hűű, ez a gondolat tényleg hajthatna az önmegvalósitás felé
Hát köszönöm az eddigieknek, akárhogy is :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!