Tudnátok segíteni nekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon jo lenne ha tudnatok par tanacsot adni. Egyre rosszabbul erzem magam. Nagyon szeretethianyos vagyok es mar annyira kivagyok. Veszekszem a baratnoimel es a csaladomal. Felek hogy elveszitem oket. De egyszeruen annyira ingerult vagyok hogy nem tudok mas lenni. Van egy fiu akivel regen egyutt voltam de nagyon rossz kapcsolat volt. Alig talalkozztunk es sokat veszekedtunk. De neha ramir csak ugy altalanosagban es utana ket mondat utan nem valaszol. Es ilyenkor meg rosszabb lesz es elnezest de meg nagyobb harpia leszek. De most csak nem mondhatom meg neki hogy tunjon el az eletembol. Koszonom elore is a segitseget2016. máj. 25. 16:20
1/2 anonim válasza:
Miért veszekszel?
És miért veszítenéd el őket?
2/2 Kóboráramszelidítő válasza:
Igen, a szeretet hiány az sajna ilyen. Ezeket a veszekedésre sarkalló energiákat elfedheted aktívabb testmozgással, munkával, ideális esetben szex-szel. Minden embernél ugyan így működik, ha nincs kötődés, nincs társ lélek, akkor érzelmi bolyongás van. A veszekedéseid valójában felkiáltó jelek a környezeted számára, hogy hé valaki... Ha azon agyalsz, hogy szeretetlen vagy, akkor még inkább az leszel, mondjuk az első lépés, hogy felismerted, ez jó. Tégy ellene, menj kirándulni, menj társaságba, foglald el magad. Ha mélyebb beszélgetésre vágysz, keress hozzá partnert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!