Szeretném a facebook kezdőlapom pozitív és motiváló tartalmakkal megtölteni. Milyen oldalakat / csoportokat tudtok?
Elegem van, hogy szánalmas partyfotókat kell nézegetnem, meg idióta bejegyzéseket. Nyomaszt ez a magyar szint alatti élet, ezért az ismerőseim 90%-át vagy töröltem, vagy leszedtem róluk a követést.
Alapból nem érdekelne a facebook, de mivel itt tartom a kapcsolatot sok emberrel, ezért előfordul hogy végiggörgetek rajta unalmamban. Szeretném megtölteni értelmes és motiváló tartalommal, képekkel.
Remélem értitek mit szeretnék. Milyen oldalakat javasoltok? Én pl szívesen néznék amerikáról képeket, de fogalmam sincs milyen oldalakat vagy embereket kövessek ehhez.
Megértettem, amit írsz, s annak megfelelően is válaszoltam. Egyéni kezdőlap nincs. Az alábbi facebook súgó megmutatja, mit tudsz beállítani.
Egyéb lehetőség nincs.
Tartalommal csak saját oldaladat tudod megtölteni, mások oldalára csak posztolni tudsz, ha engedi.
A kezdőlapot a fentieken kívül nem tudod egyedivé tenni.
úgy látom mégse érted, de lehet csak én fogalmaztam rosszul.
Akiket követek, amilyen oldalakat lájkolok, azok tevékenységei lesznek a kezdőlapomon.
Tehát akik irritáltak, és csak lehangoltak, azokat az embereket töröltem, ellenben szeretnék olyan embereket vagy oldalakat követni, amik motiválóak, így az ő bejegyzéseiket és tevékenységüket látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!