Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mire mehetek az életben 85 ös...

Mire mehetek az életben 85 ös IQ val?

Figyelt kérdés
Annyit mondott az IQ teszt, a gimnáziumot abbahagytam mert lusta voltam megtanulni a fölösleges dolgot és külföldre akarok menni dolgozni.
2016. máj. 20. 16:47
 1/10 anonim ***** válasza:

szóval az önéletrajzodban csak annyi lesz,h "85-ös IQ,kérem alkalmazzanak valamire" ?

jóvanazúgy,a csillagjegyed se hagyd ki.

2016. máj. 20. 17:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Dehogy.
2016. máj. 20. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Mosogatni, takarítani, halasládákat hajóból kipakolni, kacsaszart, disznószart takarítani, mosodában ruhákat akasztgatni, kézbesítőcégeknél csomagokat, dobozokat rakodni a futószalagra teljesen megfelelő a 85-ös IQ. Minden olyan munkához, amely folyamataira van bontva, és némely munkafolyamat-rész vagy nehéz, vagy büdös, vagy mocskos, vagy rossz körülmények között történik, vagy rohadt unalmas, egyhangú, esetleg ezek tetszőleges keveréke.
2016. máj. 20. 17:08
 4/10 A kérdező kommentje:
És az iq-t lehet fejleszteni?
2016. máj. 20. 17:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Félreértések elkerülése végett: az alacsony intelligencia nem lustaság miatt van, ez képességek hiányát jelzi. Egyáltalán, hogy kerültél gimnáziumba?
2016. máj. 20. 17:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Úgy hogy az oktatási rendszer a lexikális tudást nézi IQ helyett. De a felvételi viszont a képességeket méri, nekem lett a legjobb az egész iskolában. A matek.
2016. máj. 20. 17:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Az számít valamit ha igazából meg se próbáltam megoldani, csak továbbtekertem sok feladatot?
2016. máj. 20. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Mivel a feladatok megoldatlanok maradtak, így végeredmény tekintetéből nincs jelentősége. Esetleg maga a "meg nem oldási" folyamatban lehet jelentősége, hogy nem tudtad (képességek hiányában), vagy nem akartad (kvázi lusta voltál) megoldani a feladatot.

Mivel nincs magas fokú végzettséged, sem semmilyen komolyabb kvalitásod, így a "nem volt kedvem hozzá" hozzáállás többnyire rosszabb, mint a "nem voltam képes rá" hozzáállás.

2016. máj. 20. 17:24
 9/10 anonim ***** válasza:
wct pucolni, azt a hü lyék is meg tudják csinálni
2016. máj. 20. 19:47
 10/10 anonim ***** válasza:

"wct pucolni, azt a hü lyék is meg tudják csinálni"

Külföldön (nyugaton) már nem elég az, hogy kikeféled a wc lefolyójából az odakenődött kakicsíkokat. Egy wc-pucolónak ennél azért már sokrétűbb a feladata: letörölgetni megfelelő vegyszerrel az ülőkét, másfajta vegyszerrel a porcelánt, a mosdót, aztán megint másfajta vegyszerrel a csaptelepet, a wc lehúzóját, a kéztörlőpapír-tárolót és/vagy a légfúvót, aztán megint másfajtával a tükröt, esetleges egyéb üvegfelületeket, ráadásul különböző színű rongyokat kell használni közben (hogy ne legyen ugyanazzal törölve pl. a tükör vagy a csaptelep mint amivel a wc-porcelánt törölte előtte), a kukát ki kell üríteni (amibe a tamponokat, zsebkendőket dobálják), fel kell mosni, meg egyéb apróságok. Kb. 30-40%-os kihullás van a frissen avanzsált wc-pucolók körében nyugaton, mert nem képesek mindent megjegyezni, mert elbagatellizálják, mert leszarják, mert elfelejtik, mert "jóvanazúgyis" hozzáállásuk van. A wc-pucolás mára már egy külön szakmává nőtte ki magát a nyugati kultúrában.

2016. máj. 20. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!