Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem értem miért lettem ilyen...

Nem értem miért lettem ilyen köcsög?!

Figyelt kérdés

Lehet nem ide kéne írni a kérdést, de nem találtam megfelelő helyet neki!:(

Az a baj, hogy általánosba 1-től 5-ig mindig kivoltam közösitve, mert nem volt annyi pénzünk mint másnak, nem voltak olyan jó ruháim mint másnak, stb, és most itt vagyok gimi 4-es, és én is ugyanezt csinálom a többiekkel, megvan a kis csapatom, és akiket úgy gondolom, hogy nem olyan kiközösittem, lenézem, bántom. Nem szeretnék ilyen lenni, és tudom magamba, hogy rossz, de amikor kiközösithetek valakit, leszólhatok, sose jut eszembe, hogy mit ígértem magamnak (nem leszek ilyen). Tudom milyen érzés, épp ezért nem akarom, de nem tudom megállni. Miért lettem ilyen, ha tudom milyen?!

2010. ápr. 9. 16:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%
Én is ilyen vagyok. Miért? Mert az, akit bántok arra emlékeztet, amilyen én voltam régen: egy gyönge, szánalmas kis senki, aki képtelen volt megvédeni magát. Ma már én vagyok az, aki a másik oldalon van, és gusztustalannak találom, amikor valaki képtelen kiállni magáért.. mert a régi énemre emlékeztet.
2010. ápr. 9. 16:25
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
Én is ilyen voltam.A sors megoldotta helyettem ezt a problémat.A menő barátaim akkor támadtak hátba amikor a legjobban lett volna rájuk szükségem.Ezután 1-2 évig nem voltak barátaim.Most már sikerült megváltoznom, igaz néha vissza térnek a régi "szokásaim"..
2010. ápr. 9. 16:28
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Majd az első pofontól kijózanodol.
2010. ápr. 9. 16:30
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
16.25-ösnek: Félreértés ne essék, nem akarlak kioktatni, de miért nem beszélgetsz el az ilyenekkel inkább, ahelyett, hogy a lelkükbe gázolsz? Most komolyan kérdezem. Neked is szar volt azelőtt, amikor lekezelően viselkedtek veled, nem? Vagy ez nagyon gáz lenne manapság?
2010. ápr. 9. 16:32
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Mert a magyarnak a legszebb öröm a káröröm?
2010. ápr. 9. 16:40
 6/20 anonim válasza:
28%
Énis ilyen vagyok, támadok,kibeszélek másokat...és régebben én voltam az akivbel ezt tették... viszont fordult a kocka.. és tudom h szemétség meg minden de sokszor vagyok szemét egyesekkel.. és én sem tudom megállnii xD (16/L)
2010. ápr. 9. 16:46
 7/20 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem,a bosszúállás vágya..énis ilyen vagyok

negyediktől hetedik félévig egy osztálytársam alázott egyfojtába,gyűlöltem...most hirtelen lettek menő barátaim,kinyílt a csipám :D

de a csajszit a sors megverte rendesen azért amit velem tett..ez elég összetett sztori nem untatnék senkit(bár annyira nem unalmas) :D

szal azóta van mivel basztatni a csajt..és jó úton járok ahoz h visszadjam neki azt a 3,5 évet kellőképpen:D

monddhatjáok rám h kö.csög vagyok,meg gyökér de bocsi..úgy érzem visszakell kapnia amit én kaptam...:)))

14L

2010. ápr. 9. 16:46
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
És íme, a magyar ifjúság "színe-java" bántja egymást oda-vissza, mi meg csak csodálkozunk, hogy miért is hülyébb az új generáció... Lassan az óvodások is késelik már egymást.
2010. ápr. 9. 16:50
 9/20 anonim ***** válasza:
96%

Velem is sokat szemétkedtek általánosban. Hiába hogy később gimiben bele kerültem olyan társaságokba, ahol ilyen bunkók voltak. Sose csináltam utánuk, de nem is védtem meg akit ép szívattak. Bántani azóta se bántok senkit, még ha megérdemelné akkor se(inkább próbálok mindenkivel jóban lenni), de nem is állok ki mások mellet. Engem se védet meg senki :S

20/L

2010. ápr. 9. 16:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:50:

Ezért megy így ez a rendszer, mert minden köcsöggel, gcizet egyszer valaki. Egyszer le kéne végre szarni a múltat, és egyszerűen csak túllépni rajta, anélkül hogy másokban teszel kárt a hülyeségeid miatt. Most az utcán sétálva, fejeljek le mindenkit, mert velem is ugyan azt csinálta egyszer valaki? Milyen hülye felfogás már ez? Nem kel kinyalni egymás seggét, de belerúgni se! Csak hagyjátok már békén egymást. NA! :D

De ha ti erre izgultok, csak nyugodtan, élvezet olvasni a hírekben, mikor iskolai mészárlás van(Ami pont az ilyen kis szemétkedések következménye). :P

2010. ápr. 9. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!