Mit gondoltok Dögös nők?
Álljunk meg egy szóra. Mielött elkezded keresni az igazad legyél tág és nyitott a világban rejlő dolgokra. A videóban szereplő nőt veheted egy támpontnak. Ő a seggéből keresi meg a pénzét nem pedig az eszéből. Eszem nekem is lehet annyi mint neki még sem engem választ hanem a szop+a a fszt.
Ezen felül, miből gondolod és honnan tudod hogy nem nézek ki jól külsőleg? ha mindent összevetsz miylen alapon és ki dönti el azt hogy ki-kinek a kategóriája manapság?
A szép nő a szép férfihez illik alapvetően.
Az okos ember az okoshoz. A ronda a rondához.
manapság ott tartunk hogy a szép de buta nő a gazdag és okos, mellesleg átlagos férfinél bújik meg az igényei miatt. Ez mióta emberbarát? Ez mióta arányos a kategóriában.
mellesleg nem mindegyik nő sztár az utcákon aki jól néz ki. a 995 átlag civil ember 100 ezres fizetésekkel! annál többet keresek és én is jól nézek ahogy ők. Annyi eszem is van mit nekik abban biztos lehetsz. Miről beszélünk?
Ők észrevették hogy szép nőből kevesebb van mint rondából és luxuscikket csináltak önmagukból a felső rétegeknek. Kitaszatítva a saját kategóriájukat akikkel együtt kellene dolgozniuk, gyereket nevelniük és felelősséget vállalniuk. Szerinted ezért van a szabad demokrácia hogy ilyen formában tudjanak érvényesülni a szép nők?
Azt hiszed magadról hogy okos vagy pedig nem. lehetsz te egy beképzelt örömlány. vagy egy senkiházi ember.
Elvagy tévedve, veled aztán jól kiszúrt az élet ha szabadalmaztatod az iylen alapú feltörekvéseket. Ezzel csak azt bizonyítod hogy egymagad nem tudsz érvényesülni. Hát sajnos nem születhet mindenki okosnak és kiegyensúlyozottnak valaki csak a másik által tud érvényesülni.
Álljunk meg egy szóra. Mielött elkezded keresni az igazad legyél tág és nyitott a világban rejlő dolgokra. A videóban szereplő nőt veheted egy támpontnak. Ő a seggéből keresi meg a pénzét nem pedig az eszéből. Eszem nekem is lehet annyi mint neki még sem engem választ hanem a szop+a a fszt.
Ezen felül, miből gondolod és honnan tudod hogy nem nézek ki jól külsőleg? ha mindent összevetsz miylen alapon és ki dönti el azt hogy ki-kinek a kategóriája manapság?
A szép nő a szép férfihez illik alapvetően.
Az okos ember az okoshoz. A ronda a rondához.
manapság ott tartunk hogy a szép de buta nő a gazdag és okos, mellesleg átlagos férfinél bújik meg az igényei miatt. Ez mióta emberbarát? Ez mióta arányos a kategóriában.
mellesleg nem mindegyik nő sztár az utcákon aki jól néz ki. a 995 átlag civil ember 100 ezres fizetésekkel! annál többet keresek és én is jól nézek ahogy ők. Annyi eszem is van mit nekik abban biztos lehetsz. Miről beszélünk?
Ők észrevették hogy szép nőből kevesebb van mint rondából és luxuscikket csináltak önmagukból a felső rétegeknek. Kitaszatítva a saját kategóriájukat akikkel együtt kellene dolgozniuk, gyereket nevelniük és felelősséget vállalniuk. Szerinted ezért van a szabad demokrácia hogy ilyen formában tudjanak érvényesülni a szép nők?
Azt hiszed magadról hogy okos vagy pedig nem. lehetsz te egy beképzelt örömlány. vagy egy senkiházi ember.
Elvagy tévedve, veled aztán jól kiszúrt az élet ha szabadalmaztatod az iylen alapú feltörekvéseket. Ezzel csak azt bizonyítod hogy egymagad nem tudsz érvényesülni. Hát sajnos nem születhet mindenki okosnak és kiegyensúlyozottnak valaki csak a másik által tud érvényesülni.
Attól még hogy valaki szép nő nem biztos hogy sok esze is van. A szép nő az csak a külső. Az még nem áll arányban azzal hogy jól szituált emberekkel lehessenek. Akkor lehetnek jól szituált emberekkel ha ők maguk is jól szituáltak!
Náluk a testi adottság vált ki mindent! A gyári munkás is nézhet ki oylan jól férfinként és lehet annyira jól szituált ami arányban áll a megfelelő szinttel. Voltaképp túl is mutat a nőnek a szintjét. Mégsem ez számít hanem a pőénz meg a külsőségek!
Elég buta a hozzászóló és biztos vagyok benne hogy a gyengébbik nemhez tartozik aki másokon keresztülk tud csak felemelkedni, mert ő maga buta mint a föld. Hát ewzért tartunk itt.

"Ő a seggéből keresi meg a pénzét nem pedig az eszéből. Eszem nekem is lehet annyi mint neki még sem engem választ hanem a szop+a a fszt."
Gondolom azért, mert ahhoz van elég esze a vonzó külseje mellé, hogy fel tudja mérni, hogy számára melyik választás előnyösebb. (Meg gondolom, a pénzkeresetnek ezt a módját nem párkapcsolat helyett választotta, és jó eséllyel a magánéletében sem magányos.)
"Ezen felül, miből gondolod és honnan tudod hogy nem nézek ki jól külsőleg?"
Miért feltételezed, hogy ezt gondolom? Írtam esetleg bármi ilyet, vagy akár csak burkoltan utaltam ilyesmire?
"ha mindent összevetsz miylen alapon és ki dönti el azt hogy ki-kinek a kategóriája manapság?"
Szerintem maguk a társkereső férfiak és nők döntik el, leginkább kereslet-kínálat alapon. Lényegében az, hogy ki mennyire tudja azt nyújtani (külsőre, értelmileg, érzelmileg és bármi más szempontból), amire az ellenkező nem azon képviselői vágynak, akik az ő szemében vonzóak annyira, hogy szóba jöhetnek potenciális partnerként.
"A szép nő a szép férfihez illik alapvetően.
Az okos ember az okoshoz. A ronda a rondához."
Az rendben van, hogy te vagy bárki más így gondolja, de gondolom, azt azért látod magad körül, hogy a valóságra ez nincsen hatással.
(De nyilván megpróbálhatod megmagyarázni a példa kedvéért bármelyik okos, humoros, talpraesett, sikeres, de nem éppen jóképű, előnyös külsejű férfinak, hogy válasszon inkább "ronda" nőt, aki szerinted illene mellé, vagy egy szép nőnek, hogy csak "szép" férfiakkal ismerkedjen az egyéb szempontok mellőzésével.)
"manapság ott tartunk hogy a szép de buta nő a gazdag és okos, mellesleg átlagos férfinél bújik meg az igényei miatt"
Megbújik? :-) A nő igényei miatt? Szerinted egy párkapcsolat kizárólag egy nő igényei szerint alakul ki, nem pedig két ember kölcsönös igényei miatt? :-))
Nem becsülöd te le enyhén szólva a férfiak szerepét abban, hogy milyen nőt választanak maguknak?
"Szerinted ezért van a szabad demokrácia hogy ilyen formában tudjanak érvényesülni a szép nők?"
Nem lehet, hogy a szép nők a társadalmi berendezkedéstől függetlenül nem azért érvényesülnek az általad sérelmezett módon, mert a férfiak túlnyomó többsége számára - egyébként érthető okból - mindig is vonzóbb volt és vonzóbb is lesz a szép külső?
"Azt hiszed magadról hogy okos vagy pedig nem. lehetsz te egy beképzelt örömlány. vagy egy senkiházi ember.
Elvagy tévedve, veled aztán jól kiszúrt az élet ha szabadalmaztatod az iylen alapú feltörekvéseket. Ezzel csak azt bizonyítod hogy egymagad nem tudsz érvényesülni."
Elég érdekes következtetéseket vontál le rám nézve, de biztos jó érzés lehet olyan bölcsnek és magabiztosnak lenni, hogy egy pár soros hozzászólásból mindezeket le tudod szűrni, és még véletlenül sem azért írsz rólam vagy történetesen bárki másról ilyeneket ismeretlenül, mert segít valamifajta belső feszültséget levezetni, vagy azért, mert kivetítesz rám olyan dolgokat, amit általában véve a nőkről gondolsz a saját vélt vagy valós sérelmeid miatt.
"Elég buta a hozzászóló és biztos vagyok benne hogy a gyengébbik nemhez tartozik aki másokon keresztülk tud csak felemelkedni, mert ő maga buta mint a föld. Hát ewzért tartunk itt."
Tényleg nő vagyok, szerintem ez kiderült a hozzászólásomból. Az élet nekem sem fenékig tejföl, de azt nem érzem, hogy "kiszúrt volna velem".
Lehet, hogy "buta vagyok, mint a föld". Ha így van, akkor a normális, támogató családi háttéren túl nem az eszemnek, hanem a szorgalmamnak meg az akaraterőmnek köszönhetem, hogy sikerült egy mérnöki diplomát és egy szakfordítói végzettséget megszereznem, az angol mellé elég jó szinten megtanulnom spanyolul, meg az eredeti végzettségeim mellé később, munka mellett még két olyan dolgot tanulnom, amiből külön-külön meg tudnék élni akár itthon, akár angol nyelvterületen.
(De a szemedben nyilván lehet ez is "még a egymagad nem tudsz érvényesülni" kategória - nem tudom, a te fogalmaid szerint mi számít érvényesülésnek az életben.)
És lehetek akár buta is, semmi probléma nincs azzal, ha annak tartasz a benyomásaid alapján - én sem az emberek végzettsége alapján ítélem meg az értelmi képességeiket.
"Hát sajnos nem születhet mindenki okosnak és kiegyensúlyozottnak valaki csak a másik által tud érvényesülni."
Valaki más által érvényesülni szerintem keveseknek sikerül az életben, tartósan nekik is ritkán, meg talán az ember önbecsülésének, egészséges önértékelésének is az számít igazán, hogy mi az, amit saját maga ért el (itt nem is elsősorban anyagi egzisztenciára gondolok), meg az, hogy a saját lehetőségeihez és képességeihez mérten mit tudott kihozni saját magából, a saját életéből, mennyire tud úgy élni, ahogyan a szíve szerint szeretne.
Ami meg a kiegyensúlyozottságot illeti, szerintem nem igazán lehet annak születni, (még ha a genetikailag örökölt dolgoknak lehet is benne szerepe, mint más egyéb tényezőknek is), hanem alapvetően megtanulni lehet minél inkább kiegyensúlyozottá, lelkileg stabillá válni, megtanulni megteremteni a saját belső békénket.
https://www.youtube.com/watch?v=Fz1rid9Wkqk
Na mielőtt keresed az igazadat kedves szosz felhasználó! Nézz bele a tükörbe és hagyd figyelmen kívül a végzettségedet. Azzal egy jómodú férfi nem tud mit kezdeni. Neki más kell amire születni ha az neked nincs, kereshet éjjel nappal az igazadat. Kitalálhatsz eszméket az önigazolásra de az tény hogy a világ megváltozott és nem jó irányba.Keress más fórumot, mindjárt leírom hogy lejárattad magadat elöttem privátba, hadd lássák a felhasználók milyen nő vagy. Hadd lássák hogy az állitólagos üzletasszony létedre anonim fórumon vitatkozol. Igazából az egészbe belebuktál. Ugyanis nem is kapcsoltál mikor a privát közben ide beírtál úgy hogy tudtad kinek írsz. Vagyis akinek éppen privátba a jonesy felhasználónak. De megfeledkeztél magadról hogy a 2 diplomás adatot kiadtad magadról én pedig egyből tudtam hogy te vagy a színfalak mögött. mellesleg az írásodból is kiderült...

# 16
Nem tudom, miért itt és miért az én hozzászólásomra válaszként reagálsz "kedves szosz felhasználó!" megszólítással, mert én kizárólag a nyilvános fórumon írtam eddig kétszer, és nem küldtem neked privát üzenetet.
(Kapni kaptam tőled egyet, de nem reagáltam rá, mivel ugyanazt másoltad át bele, amit a # 14 hsz-ban itt írtál. Ha írt neked akár előtte, akár azóta egy két diplomás üzletasszony, "szosz" nickkel, az nem én voltam - mellesleg se üzletasszony nem vagyok, se két diplomám nincs, - nem is állítottam ilyet magamról.)
(De ha gondolod, miután a küldésre kattintottam, szívesen dobok neked egy egy soros privátot, hogy lásd, hogy nekem más a felhasználónevem - szóval ha a privát üzenet küldőjének van mondanivalód, akkor az ő üzenetére lenne érdemes visszaírnod.)
"Nézz bele a tükörbe és hagyd figyelmen kívül a végzettségedet. Azzal egy jómodú férfi nem tud mit kezdeni. Neki más kell amire születni ha az neked nincs, kereshet éjjel nappal az igazadat."
Miért feltételezed, hogy jómódú férfit keresek? Vagy akár azt, hogy ha a tükörbe nézek, akkor nem olyat látok, ami az egyéb fontos tulajdonságok mellett vonzó lehetne egy olyan - akár átlagos egzisztenciájú, akár jómódú - férfinak, aki a személyisége miatt lehetne számomra vonzó, mint potenciális partner, ha éppen független lennék, és társat keresnék?
Hoppá, most jut eszembe, hogy a korábban kifejtett elveid alapján szép nőhöz szép férfi illik, okos nőhöz okos férfi, rondához ronda férfi, akkor egy jómódú férfihez nyilván jómódú nő illik.
Vagy esetleg nem egészen erre gondoltál, amikor úgy fogalmaztál, hogy "neki más kell amire születni" (feltételezem, hogy a 'kell' szó véletlenül kimaradt, és úgy értendő, hogy "amire születni kell").
Gondolom, ahhoz kellett a "reference" videó a bombanőről illusztrációként, hogy még egyértelműbb legyen, hogy - szerinted legalábbis - mire kell születni ahhoz, hogy valaki után jómódú pasi áhítozzon (leszámítva mondjuk a szilikon implantátumokat, mert az szándék, pénz és ízlés kérdése).
Azért kíváncsi lennék, rá, hogy tudatosan szembemész a saját magad hangoztatta elvekkel, vagy egyszerűen fel sem tűnt, hogy alapvető ellentmondásba keveredtél saját magaddal, és így kibújt a szög a zsákból - simán más nézeteket hangoztattál korábban (szép mellé szép illik, okos mellé okos stb.), mint amit a jelek szerint valójában gondolsz.
"Kitalálhatsz eszméket az önigazolásra de az tény hogy a világ megváltozott és nem jó irányba."
Bocs, de biztos vagy benne, hogy én keresek önigazolás és én találtam ki "eszméket"? Épp arról írtam, hogy ha nyitott szemmel jársz a világban, akkor látod, hogy a dolgok nem úgy működnek a valóságban, ahogy te azt megálmodtad, vagy helyesnek/ideálisnak/követendőnek tartanád. (A videóban szereplő vonzó, szexis nő kategória szép férfival, akkor is, ha az illető történetesen nem túl magas bérért dolgozó gyári munkás, stb.)
Őszinte leszek. nem értem miért gondolod hogy szembe mentem a saját elveimmel? Az élet nem egyszerű dolog, és te látom ezt nem érted. A helyzetek folyamatosan változik minden szövegkörnyezet és megfogalmazás nem lehet egyenlő hiszen a válaszok függvényében teszem meg közléseimet, de a lényeg egy és ugyanaz, amit te nem fogsz beismerni soha sem.Amit én írok azok tények amit te írsz, az hibakeresésről szól illetve a női nem szolidaritását fejezed ki. De minél többet írsz egyre jobban lejáratod magad. hogy megértsd leírom mégegyszer.
A pénz és az egzisztencia nem a szexualitás és párkeresés függvénye. Az hogy az agyilag nulla de kinézetben mégis szép nő gazdag párt talál magának az csak azért van mert tudja magáról hogy jó nő és a gazdag férfi felültei a lóra. Ez nem jelenti azt hogy tudásban egyenlő kategória a gazdag férfivel. Ő azzal a másik 1000 udvarlóval egyenlő aki tudásban azon a szinten van mint ő, illetve kinézetben. De ő nem azt válassza hanem a jobb partyt. Ilyenkor az érzelem és értelem minden háttérbe kerül. csak a biztonság az első lényeges szempont és a kényelem. Ez pedig a női nem gyengeségét bizonyítja be. Ez a nő tulajdonképpen ugyanolyan örömlány mint a többi aki az útszélén áll. Csak annyival mássabb hogy őt nem az út szélén fizetik ki és egyből szexel. hanem puccos étterembe viszik, kitartottá válik elhalmozzák sok dologgal és utána fekszik a lovagjával. De a lényeg ugyanaz marad. Mindenek felett győzött az egzisztencia és a pénz tehát azért ment a férfival mert volt pénze és nem azért mert a saját kategóriája őt kiválasztotta vagy azért mert egyenlő volt a partnerével.
Ezt pedig úgy hívják hogy visszaélés.
Hogy miért? Azért mert a ronda nők is ugyanolyan hús-vér emberek mint a szép nők. Mit gondolsz ők nem akarnának vagy nem mehetnének el gazdag férfiakkal? Dehogynem. Fizikailag bátran. De mégsem őket válasszák.
tehát a világ igazságtalan. Ez várlázító. Egyes országokban ezt nem is engedik ahol az emberek saját kezüleg oldanak meg dolgokat a gyenge törvénykezés végett.
A vérlázító dolgokból halál van. a halál után nincs munkavégzés. ha nincs munkavélgzés bedől a gazdaság tönkremegy minden. csak fizikai tér van, ellenben kezd kipusztulni az emberiség.
Amit te nem értessz az hogy minden összefüggésben van mindennel. Minden ember egyenlőnek születinek. Írhatsz bármit.
De a kommunizmusban örültek a nők hogy nem kellett kimenni a nylít utcára hitler idejében mert lőtték és megerőszakolták őket is. Akkor még volt tisztelet a férfiaknak.
Minden férfinak. De akkor is voltak szép nők.
Manapság a szabad demokráciában már nem kell félnie a nőnek viszont egyre több egyén van a magánszférában aki felemlekedik gazdasági szinten. Ők pedig válogatnak a férfiak közt azért mert azok pénzesek. De nem azért mert szeretetteljesek. Márpedig a világ szeretet nélkül csak lefelé halad a léejtőn forrongások közepette.
A bombanő luxuscikké tette magát a piacon, kihasználja a sok udvarlóját főleg azt akinek pénze van. Ez életellenes.
Lehet vitatkozni. De a videóban szereplő nő nem a saját kategóriájával van hanem azzal aki elsősorban leteszi elé a pénzt és van mit aprítania a tejbe.
Mi férfiak sem kérjük hogy fizessen nekünk hogy eltartson hogy elit legyen egy nő ahhoz hogy lefeküdhessen velünk.
De fordítva már más a helyzet és ezt nem lehet már a biológiára fogni.
Ez a szabad demokrácia hibája és elsősorban az övék hogy sokat megengednek maguknak. Ez kirekesztés. Pénzért árulják a testüket magyarul . Csak sokan finomított formában éttermekben üzletember oldalán. De végül mennek a francia ágyba, nem másért csak mert tud nyújtania az ember nekik. Ennek semmi köze a szeretethez.
ha szeretet érdekelné a szép nőt akkor velem jönne el. én is jó pasi vagyok. Nálam szerényebb képességű nők is gazdag férfiakra pályáznak csak azért mert szépek külsőleg. Én is jó vagyok külsőleg még jobban is keresek mint ők. vagyok annyira okos mint ők, de ebben nem lehet szintet mérni ki mennyire okos. Csak azt lehet látnio hogy akinek nagy melle van és jó feneke az a legjobb partyba megy ellenben 100 udvarlóval aki közül érdekes hogy senki nem felle meg neki. Ezt nehéz ki magyarázni. hatalmasak az igéynek, szinte határtalanok minden téren, de ez visszaélés. Egy nőnek aki jól néz ki a tíz udvarlója közül mindig könnyebb kiválasztani eggyet mint annak a férfinek aki épen párt. Mert a nőt megakarják dugni annak nem kell kinlódnia érte még eléri a szexualitás szintjét például. Ő dönt. De a férfinek kinlódnia kell mire leveszi a bugyit ez is hatalmsa különbség. nem véletlenül virágzó üzlet a prostitúció. egyes nők ezt legáisan végzik burkoltan.:)
A fantáziádra bízom hogy mire gondoltam. Jó lenne ha nem fárasztanád itt a férfiakat. Kifogsz esni a fórumról hidd el.
majd ha a saját kategóriáját válassza a szép nő és egyformán vállalja a felelősséget a férfival akkor beszélhetünk arról hogy kinek mi a fontos. Addig amíg a pénzes férfi oldalán van csóró, dögös nő addig nem kérdés hogy mi az első szempont ami alapján ragaszkodik a férfihoz. Oylan karakterü férfi mindenhol akad az országban aki a gazdag férfiak külsejével egyenlő. Az észt meg inkább haggyuk.Innentől kezdve mi alapján választ a nő?
Lehet hivatkozni a jogra csak még ott tartottunk hogy szerinted nem igaz a felvetés! De pedig igaz innentől kezdve a jog nem számít. Ami számít hogy ez visszaélés, tehát igaz hogy örömlányok a szép nők! csak luxuscikk semmi más.
Én kibontom ide ezt a témát de sok nő azt is megbánja hogy megszületik ha mélyen magába néz ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!