Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért tudok másokat ösztönzi,...

Miért tudok másokat ösztönzi, magamat meg nem?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.

Rengeteg embert ösztönöztem a szavaimmal ,nálam idősebbeket is. Segítettem már sok mindenkinek, például a szomszéd lánynak én adtam a lelki támaszt ,hogy 107 kg-ról 84-re lefogyjon. Meg még sok mást embernek is hatalmas lelki támasza vagyok.

Viszont magamat egyáltalán nem tudom motiválni az álmaim eléréséhez... egyszerűen képtelen vagyok rá! Meg nem bízok meg senkiben sem, nem merem megosztani a titkaimat más emberekkel. Hogyan tudnék ezen javítani?

2016. máj. 1. 12:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"felpofozott, egyszer megrúgta a hasamat is. "

Ez most komoly? De miért? Igaziból rúgott vagy csak jelképesen?

A pszichológiához tényleg nagyon sokat kell tanulni.

Van amúgy olyan OKJ képzés, hogy Pszichológiai asszisztens, ami közelebb vihetne a célhoz.

De azért pszichológusnak nem álom lenni.

Járnak oda nagyon buta, értetlen, emberek. És olyanok is, akiket sajnálsz és nem tudsz rajtuk segíteni.

Hát teológiára szerintem sem járj. Csak ha érdekel.

Mert egyébként minek? Teológus akarsz lenni?

Vallásosak vagytok?

2016. máj. 1. 13:48
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát eléggé fájt utána hasam , szóval nem csak egy jelképes rúgás volt :)

Anyukám nagyon vallásos, azt szeretné ha Ifjúsági lelkész lennék ,és Kolozsváron járnék egyetemre ( Erdélyben lakok). Viszont engem nagyon nem izgat ez a foglalkozás, biztos nem is teljesítenék jól ott.

2016. máj. 1. 13:53
 13/14 A kérdező kommentje:

Egyszóval : a szüleim miatt van talán az,hogy nem tudom magam ösztönözni.

Testvérem már felnőtt, húszas éveiben járó felnőtt férfi. De még nem szabad elköltözzön ,és Ő sem csinálhatja azt,amit igazából szeretne.. Neki is határokat szabnak,pedig már régen a saját életét éli(vagy inkább élné..).

2016. máj. 1. 13:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Igazából 18 évesen majd te fogod eldönteni, hogy hová akarsz menni egyetemre vagy dolgozni. Ebbe ők nem fognak tudni beleszólni. Legfeljebb anyagi gondjaid lesznek miatta.

Bár a testvéred vagy valaki biztosan segítene menekülni onnan...

Te anyuddal vagy apuddal élnél szívesebben igazából?

Egy fontos dolgot hallgass meg tőlem!

Te soha ne öld meg magad. Inkább öljenek meg ők!

Azzal ha harcolsz, magadért harcolsz. És közelebb kerülsz a céljaidhoz, mintha magadat bántanád...

Nem mondom, hogy verekedj össze mindenkivel. De a hobbidnak, barátaidnak és a saját jövődnek élj.

2016. máj. 1. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!