Miért tudok másokat ösztönzi, magamat meg nem?
15 éves lány vagyok.
Rengeteg embert ösztönöztem a szavaimmal ,nálam idősebbeket is. Segítettem már sok mindenkinek, például a szomszéd lánynak én adtam a lelki támaszt ,hogy 107 kg-ról 84-re lefogyjon. Meg még sok mást embernek is hatalmas lelki támasza vagyok.
Viszont magamat egyáltalán nem tudom motiválni az álmaim eléréséhez... egyszerűen képtelen vagyok rá! Meg nem bízok meg senkiben sem, nem merem megosztani a titkaimat más emberekkel. Hogyan tudnék ezen javítani?
Milyen titkaid vannak?
Milyen álmaid?
Titkaimról nyilván nem szeretnék beszélni :D De például az egyiket megosztom : vagdostam magam...az egyik barátnőm meglátta ,viszont az okát nem mondtam el. Emiatt nagyon haragudott is rám.
Álmaim: szeretnék jobban tanulni ,vagy egy kis motivációt a tanuláshoz ,legalább. Vagy szeretnék fogyni.Egész márciusban ezen dolgoztam,viszont egy hónap után feladtam. Tudom ,elég hülye álmok... De nekem fontosak lennének :) Viszont nincs erőm kivitelezni őket.
Az már nem titok, ha egy barinőd tudja. Mondj még egy titkot, amit csak nem mondasz el:)
Amúgy miért okozol sérülést a bőrödön?
Haragszol magadra? Vagy mit szeretnél kifejezni vele? (mivel titkolod látod te is, hogy nem jó dolog és nem is hiszem, hogy kellemes vagy közelebb visz az álmodhoz).
Ha mélyebbre vágnál, súlyos hegek, bénulás történhet, ahogy elszakadnak az inak, erek, izmok stb...
Miért akarsz jobban tanulni? Most milyen jegyeid vannak?
Azt kell főleg tanulni, ami a céljaidhoz közelebb visz.
Fontos nagyon a tanulás, de annál van egy fontosabb dolog. Az életed.
Mennyi most a testtömegindexed (BMI)?
Miért akarsz fogyni? És mit teszel azért, hogy fogyni tudj?
Amúgy miért okozol sérülést a bőrödön?
Haragszol magadra? Vagy mit szeretnél kifejezni vele?
Nagyon magam alatt voltam. Az apukám megvert ,meg kiabáltak velem. Én voltam a veszekedés okozója,hibásnak éreztem magam. Ezzel büntettem meg magamat ,úgymond. De már megbántam, főleg ,hogy a hegek látszanak. És ezt most kell takargatnom mindenki előtt.
A hegek okát meg soha senkinek sem mondanám el,nem szeretném,hogy bárki is tudja, hogy apukám megvert.
Miért akarsz jobban tanulni? Most milyen jegyeid vannak?
A jövőm miatt szeretnék jobban tanulni,vagyis a pénz miatt (tudom,hogy a pénz nem minden,de én nem szeretnék úgy élni,mint a szüleim). Valamint azért,hogy a szüleim engedékenyebbek legyenek velem.
Most nincsenek rossz jegyeim,legrosszabb jegyem 3-as,de sok 4-esem és 5-ösöm van. Viszont ennél jobban szeretnék teljesíteni.
De anyukám kijelentette ,hogy milyen egyetemre kell menjek. Ha meg ellenszegülnék ,akkor megint jönne a vita,verés..
Szereted apukádat? És ő téged?
Mennyire vert meg és miért?
Tök okos vagy. Azt hittem bukásra állasz valamiből, úgy felfújtad:)
Hová kellene menned egyetemre? És te hová akarsz?
Mennyi most a testtömegindexed (BMI)?
Miért akarsz fogyni? És mit teszel azért, hogy fogyni tudj?
a testtömegindexem 20 körül volt,amikor utoljára számítottam.
Fogyni azért szeretnék,mert nem tetszik magamnak a látvány,amikor a tükörbe nézek.
Próbálok egészségesen enni ,mozgok is emellett.
Viszont itt megint képbe jönnek a szüleim, vagyis inkább anyukám. Elég nagy adag ételeket készít ,amik nagyon zsírosak. És muszáj megennem ,különben jön a zsarolás ,pl: nem kapsz új ruhát.
Szeretem édesapámat,persze. Végül is ,ha Ő nem lenne,nem lennék én sem. Viszont csalódtam benne..Övvel vert meg ,meg még valamiket hozzám vágott, felpofozott, egyszer megrúgta a hasamat is.
Én pszichológus szeretnék lenni ,anyukám meg mindenképpen azt szeretné ,hogy Teológiára menjek :)
"Elég nagy adag ételeket készít ,amik nagyon zsírosak. És muszáj megennem ,különben jön a zsarolás ,pl: nem kapsz új ruhát."
Nem kell megenni, amit nem akarsz. Megmondhatod, hogy finom, de többet nem tudsz enni és élvezni akarod, nem kihányni.
A 20 tökéletes érték. Nem tudnál képet mutatni magadról privátban? Mert fel nem tudom fogni mi bajod van a súlyoddal. Úgy érzem követsz valami hülye képet, ami nem te vagy.
15 évesen nem kell kinézned egy 30 éves anorexiás modellnek. Lehetsz attól még nagyon szép és kívánatos a fiúknak.
De,sajnos meg kell enni ,ha nem akarom akkor is :) ..
Nem hiszed el (remélem nem gond,hogy tegezlek) ,hogy mennyire rám erőlteti a kaját. Szinte lenyomja a torkomon. A húst egyáltalán nem szeretem, mégis minden nap szinte az van és meg is kell ennem. Küldök majd képet privátba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!