Miért van felsőbbrendűségi érzésem?
néha amikor megnézem az osztálytársaimat, vagy embereket az utcán, akkor úgy érzem, hogy nem értem, hogy mit keresek itt ennyi hülye között
(nem az 5 éves játszadozó gyerekekre vagy a cigiző, hülyén öltözködőkre gondolok, hanem rendes emberekre)
bunkó válaszokat nem kérek
egy picit mindenki úgy gondolja magáról, hogy több mint a másik...de ez természetes, hisz Te tudsz olyat, amit Én nem, viszon ez fordítva is igaz!
azaz "Ciki, ha visszanyal a fagyi"
helló
mi van, hogyha tényleg érez valami ilyesmit a kérdező, és mi van akkor ha nem ő a felsőbbrendű, hanem a többi az eszét vesztett, befolyásolt, mi van ha az ő "tudásuk", "rálátásuk" a dolgokra kevés, tehát nem a kérdező a több, ő csak normális, hanem azok a kevesek, akikről ír?!
példa : én is így vagyok vele nagyon sok esetben, hatalmas tévhitben vannak az emberek hihetetlen sok dologgal kapcsolatban, nincsen saját véleményük, ízlésük, bábuk szó szerint, tehát tőlük én is többnek érzem magam, akár írhatnám felsőbbrendűnek is, de mindannyian emberek vagyunk, ők is lehetnének "szabad" gondolkodásúak, de sajnos manipulatívak, és a rossz oldal hat rájuk épp.
üdv
25/F
Én is igy vagyok
Nem készülök a politikába, de úgy érzem igazam van mikor a körülöttem levőket magamban lebunkózom. Mit kell szépiteni az igazságot ? Nem az én hibám, hogy a többiek ennyire megbetegedtek agyilag xDDD
Szimplán nagyképű vagy. Kétlem, hogy ennyi ésszel, mint ami neked van, lenne mire.
Szimplán hülye vagy. :D
dejo neked h felsobb rendsegedvan .nekem kissebbsegerzesemvan. -.-
hiddel szarabb mint az.
Hehe, ezzel én is így vagyok... :D
Szerintem ez azért van, mert értelmesebb lehetsz az átlagnál. Én is intelligens vagyok a koromhoz képest, de ezt nem én mondom, hanem mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!