Csak én szeretem ilyen betegesen a kínaiakat? :O
Nagyon szeretem őket...szép ország és az emberek nagy része is nagyon kedves. A kínai boltokban is mindig a kínaiakat nézem, és ha meglátok egyet nem bírom ki, hogy ne mosolyogjak rá :D
De sajnos egy kínai barátom sincs :(
Van még valaki aki ennyire szereti a kínaiakat?*-*
Ha kínai (japán,koreai,vietnami,thaiföldi) vagy akkor írhatsz :)
Ha nem lennének annyian (pláne itt Magyarországon)és nem árasztanának el mindenféle felesleges szar "kínai" gagyival,akkor semmi bajom nem lenne velük. De az ellenszenvemre az is rátesz egy lapáttal, hogy a tőlük vásárolt kaják nem minden esetben alkalmasak az emberi fogyasztásra. Pl. olvastam a hírekben, hogy itt Magyarországon egy kínai büfében kutyakaját kevertek az ételbe. A mi környékünkön is van egy kínai büfé, régebben sokszor ettem ott és az ételben lévő hajszálakkal még annyira nem is volt problémám, sokkal inkább az állandó hasfájás és rosszullét okozott gondot a kaják elfogyasztása után. A kínaiak köztudottan mindent megesznek, ezért ki tudja, hogy mit kevernek az ételbe amit aztán eladnak. A másik problémám, hogy Kína egy kommunista ország, én meg ki nem állhatom a komcsikat!
Sajnos a japánokat se bírom annyira (többnyire az idióta cenzúrájuk miatt), csupán azokat a dolgokat szeretem (animék, kaják, játékok stb.) amiket csinálnak.
Nem csak te haha!! En is nagyon nagyon szeretem oket. Meg az osszes tobbi azsiait is nagyon szeretem. Annyira kedvesek, meg sose volt egy olyan se akivel nem ez lett volna a tapasztalatom. Orulok hogy te is igy vagy vele, mert engem mindenki piszkalt, hogy milyen hulye vagyok ezzel a maniammal. Kiveve az azsiai barataimat. A legtobbjuk kinai de ismerek meg egy vietnami fiut meg koreaiakat (igaz, oket csak netrol) meg egy filipino lanyt.
De ennek koszonheto hogy most kinaiul tanulok... Meg megismertem egy csomo jo azsiai zenet.
Igaz, neha ezzel az azsiai-dolgommal az agyara megyek nehany embernek... nade nembajXD
Én is nagyon szeretem az Ázsiaiakat,főleg a japánokat.Engem is mindig leszólnak érte.:/ Egyszer nagyon szeretnék egy ázsiai fiút <3
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!