Betegesen szeretek vásárolni imádom a ruhákat, a csillogó kiegészítöket. Van olyan aki ugyanilyen mint én?
vanbizony :)
basszus ma olyan hülye voltam. Eladtam a régi gépemet, hogy vegyek új telót, de megtetszett egy nyaklánc, és azt vettem meg teló helyett $:
de azért hallod. 47.000-es nyaklánc -.-" de olyangyönyörűű (LL)
Az tuti h feldobja a napot egy új lakk, egy új fülbevaló, ruha wáá:P de ugyebár nem úgy megy h kinézem magamnak és már viszem.. ha vásárolni megyek akkor ált sokáig válogatok kérdések szerint:
1:Melyik tetszik?
2:Melyik állna jól közülük?
3:Melyik éri meg az árát?
4:Melyiket tudnám megfizetni?
5:Majd mindezek szerint összegzem előnyeiket-hátrányaikat és aszerint veszem meg:P
Azt viszont utálom, hogy ha olyannal megyek aki nem az ilyen szabályok szerint jön velem vásárolni mert ott nyaggat h mennyünk már, én meg próbálnék közben a tökéletes cuccot megvenni xD
Én is szoktam/szeretek vásárolgatni... ettől függetlenül nem bírom ki:
Tegye fel a Gucci karkötős kacsóját, aki a SAJÁT pénzéből vásárol?
Definiálnám a "saját" szót: NEM apucitól kapott pénz, NEM anyucitól kapott pénz, nem "a pasim dolgozik, de az a közös pénzünk", hanem olyan pénz, amiért TE megdolgoztál.
Bocs, csak érdekel :)
Tessa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!