Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Betegesen szeretek vásárolni...

Blackprincess kérdése:

Betegesen szeretek vásárolni imádom a ruhákat, a csillogó kiegészítöket. Van olyan aki ugyanilyen mint én?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 14:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nézd meg a boltkóros című filmet :)
2010. dec. 14. 14:31
 2/13 anonim ***** válasza:

vanbizony :)

basszus ma olyan hülye voltam. Eladtam a régi gépemet, hogy vegyek új telót, de megtetszett egy nyaklánc, és azt vettem meg teló helyett $:

de azért hallod. 47.000-es nyaklánc -.-" de olyangyönyörűű (LL)

2010. dec. 14. 14:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is :) vagyis helyesbítek:szeretnék. De szívesen veszek szép ruhákat, kiegészítőket stb. Mert imádom.
2010. dec. 14. 16:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Belépek a klubba:D:D Sztem széppé teszi az életet:D Feldobja a napot, ha találok vm jó cuccost:D;):)
2010. dec. 14. 17:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Én. Igazából nagyon nem is érdekel más, csak ha látok valamit ami megtetszik, azt megvehessem (mindegy mi, új teló, ruha, tusfürdő, hajkefe, akármi). De tényleg.
2010. dec. 14. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Egy boltkóros naplója....- akkor ez rólad szól
2010. dec. 14. 19:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Itt valahogy mindenki tök szimpatikus:D:D
2010. dec. 14. 19:27
 8/13 anonim válasza:

Az tuti h feldobja a napot egy új lakk, egy új fülbevaló, ruha wáá:P de ugyebár nem úgy megy h kinézem magamnak és már viszem.. ha vásárolni megyek akkor ált sokáig válogatok kérdések szerint:

1:Melyik tetszik?

2:Melyik állna jól közülük?

3:Melyik éri meg az árát?

4:Melyiket tudnám megfizetni?

5:Majd mindezek szerint összegzem előnyeiket-hátrányaikat és aszerint veszem meg:P

Azt viszont utálom, hogy ha olyannal megyek aki nem az ilyen szabályok szerint jön velem vásárolni mert ott nyaggat h mennyünk már, én meg próbálnék közben a tökéletes cuccot megvenni xD

2010. dec. 14. 20:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is szoktam/szeretek vásárolgatni... ettől függetlenül nem bírom ki:

Tegye fel a Gucci karkötős kacsóját, aki a SAJÁT pénzéből vásárol?

Definiálnám a "saját" szót: NEM apucitól kapott pénz, NEM anyucitól kapott pénz, nem "a pasim dolgozik, de az a közös pénzünk", hanem olyan pénz, amiért TE megdolgoztál.

Bocs, csak érdekel :)

Tessa

2010. dec. 15. 14:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Én cipő és táskamániás vok már van vagy 60 pár cipőm meg vagy 50 táskám komolyan.. nem vicc! és nem bírok leállni -.-
2010. dec. 15. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!