Blackprincess kérdése:
Betegesen szeretek vásárolni imádom a ruhákat, a csillogó kiegészítöket. Van olyan aki ugyanilyen mint én?
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 14:10
11/13 anonim válasza:
Olyan saját pénzből még nem.. egy hónapot dolgoztam eddig és az szépen le is van kötve, majd most nyáron megint teszek hozzá amennyi összejön.. az biztos, hogy azt nehezebb szívvel adnám át egy ruháért vagy bármi másért mert tudom milyen volt forróságban vasalni, porszívózni, pakolászni, ágyneműt húzni majd mindezt eldobni a kezünkből..
12/13 anonim válasza:
Tegnap igazi gyöngyszemre leltem... *.*
Nyugati, Westend, Claire's :) Kiegészítők, láncok, gyűrűk, fülbevalók, kesztyűk, éjszakai szemfedők, kalapok, táskák... :) Majd' meghaltam, olyan gyönyörűek :) 2390-ért olyan nyakláncom van, hogy... hű :D Ajánlom mindenkinek, nekem megérte az utat :)
Tessa
13/13 anonim válasza:
Van, én férfi vagyok és mániám az óra és az autók.
Na erre varrjon gombot mindenki :) Nem egyszerű XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!