Úgy érzem, hogy félre tanultam és utálom a munkám! Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a szakmáim, amit tanultam ( Gépgyártástechnológiai technikus, CAD/CAM Informatikus ), egyáltalán nem érdekelnek. CNC gépkezelőként dolgozom, és úgy érzem nem ez az, amit szeretnék csinálni, egyáltalán nem érdekel. Mit tegyek szerintetek? / 24F2016. ápr. 11. 20:15
1/5 anonim válasza:
Én is szívesen lennék fornettis vagy szállodaigazgató.
Előbb tisztázd, hogy mi érdekel.
2/5 anonim válasza:
Munka mellett tanulj ki egy olyan szakmát OKJ-s képzés keretében, ami érdekel. Ma már rengeteg képzés, intézmény közül tudsz válogatni, és a színvonal is jó.
3/5 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül.
A legrosszabb naphosszat benn lenni egy homály dobozban, egy retkes doboz mellett, amiből ömlik a zaj meg a szenny.
Átképezheted magad teljesen mássá. Lehetsz szakács, vagy kőműves, akár traktoros is.
4/5 anonim válasza:
Pedig jó szakmád van,de előbb találd ki mi érdekel.gépek,informatika,emberek stb,miben vagy jó...mi lenne az "álom"munka.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez volt mindig is a problémám, hogy túl sok minden érdekelt, már egészen kicsi korom óta. Nagy vívódás volt általános iskola után is, hogy merre tovább, és végülis valahogy a gépészet felé fordultam. Aztán szakközépiskolában még több dolgok kezdett érdekelni. Egy pár dolog ami top szinten érdekel: haditechnika, pszichológia, irodalom. Tudom, nagyon távol állnak egymástól, de valahogy ezek a legfőbb dolgok amik érdekelnek.
2016. máj. 1. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!