Nagyon utalom magam. Mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok..ket évvel ezelőtt több mint 100 kiló voltam,most már "csak" 75,5, de még mindig nem érzem jól magam,dagadtnak érzem magam,pedig sportolok,keveset eszek,hanytatom is magam.. Onbizalmam egyenlő a nullával. Zárkózott vagyok. Nincsenek barátaim. Vagyis csak egy lány ő próbálja tartani bennem a lelket.2016. márc. 14. 23:24
1/5 anonim válasza:
Szia :) ha ki szeretnéd önteni a lelked akkor írj nyugodtan én szívesen meghallgatlak és beszélgetek veled :)
2/5 anonim válasza:
Én azt ajánlom (magasságot nem adtad meg) egy átlagos felnőtt magassága 165cm tehát nem is gond ha 75kg vagy, de ajánlott még 10 legfejebb 17kg leadása. SOK SIKERT!
3/5 anonim válasza:
Ne hánytatsd magad, mert áteshetsz a másik oldalra!
A magasságodat nem írtad! Ha arányos a testalkatod, akkor csinos is lehetsz. Nem kell mindenkinek 30 kilós modellnek lennie!
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi,a magassag lemaradt,egyebkent 168 cm vagyok
2016. márc. 15. 12:15
5/5 anonim válasza:
A 75kg nem kövér.de ha soknak érzed akkor ledobsz még pár kilot,25 már lement nemde? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!