Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert nem vagyok jo semmiben?

Miert nem vagyok jo semmiben?

Figyelt kérdés
egy olyan dolgot nem tudok mondani amiben jo lennek vagy ami sikerülne, a tanulmányi eredményem említésre sem méltó, felelni sem tudok meg ha tanulok akkor sem mert nem vagyok magabiztos. egyszerűen tudom hogy nem fog sikerülni. a jogsit be sem fejeztem mert arról is tudtam hnap sem fog. nem tudom mi lesz belőlem, mar ha tovabb jutok a 11. osztályon. sokat logok, anyukámnak ezzel csalódást okozva. le érettségizni nem tudom hogy fogok. tanácstalan vok, semmi értelme nincs az életemnek, haszontalan az egesz
2016. ápr. 5. 10:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Jajj ha csak ennyi gondom lenne.. :D kezdj el tanulni, ne lógj annyit, ne adj fel mindig mindent, küzdjél vazze. Az önsajnáltatást meg fejezd be, senki nem fog helyetted észbe kapni.. hidd el nem viccből mondják sokan hogy tanulj.. tudom mert már bánom hogy gimiben úgy ellazáztam az egészet.. nem kell túlzásba se esni de azért tanulj! :) izgulnod meg felesleges bár ezt hiába mondom.. a szóbeli feleleteket én is sokszor szétizgultam de írásban jó voltam. Mondd a tanárnak hogy ha lehet akkor te inkább írásbeli feleletet szeretnél. Persze ha csak akkor ha az jobban megy. Érettségin persze lesz szóbeli. De lesz idő kidolgozni a feleletet, sokmindent leírsz majd és konkrétan csak felolvasod. Én így csináltam :D persze utána a tanár lehet fog kérdezni ezt azt de ez van.. makogsz neki valamit mint én és kész. :) Törinél pl MINDENT de tényleg mindent leírtam.. a tanár tudod mit kéerdezett? Azokat amiket leírtam xD no para csak kicsit tedd oda magad és meglesz.. érettségi előtt én is nagyon paráztam de amikor eljött a szóbeli, tök nyugodtan mentem be :) közben azért rám tört néha a félelem de mivel tanultam nem nagyon volt mitől félnem..
2016. ápr. 5. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!