Miért van az, hogy mindenhez értek de semmiben se vagyok kiemelkedő?
Tudok regényeket írni meg verseket de nem vagyok profi. Tudok videókat vágni meg ilyenek és mindenkinek tetszik, de nem vagyok profi. Nagyon jó mozgásom van és ritmusérzékem szóval jól táncolok, de nem vagyok profi. Tudok eléggé jól varrni, de nem vagyok profi. Tudok DJ programon keresztül mixeket csinálni, de nem vagyok jó. Miért van ez? Osztálytársaim szerint nagyon jó stílusban írok mert mindig elküldöm nekik az írásaim de nekem nem tetszik. Akárhányszor mutatom, hogy a nővéremnek milyen ruhát varrtam, mindenkinek leesik a válla de szerintem más jobban csinálná. Pedig tök jó lenne valami értékállót alkotni de hogyan ha mindenhez csak egy picit értek???
15/F
és ez most mit akar jelenteni?
Mert így szerinted van esély rá, hogy az légy?
Gondold végig, hogy ilyen hozzáállással 9999 emberből hány lenne profi, hát egy sem
Nincs ebben semmi rossz. 15 éves vagy, kezded tanulni az életet, és sok minden érdekel. Csak így tovább, ismerkedj meg minél több dologgal, és akkor kitapasztalod, hogy mivel foglalkozol igazán szívesen! :-)
(Szerintem inkább az szokott lenni a probléma, hogy a mostani fiatalokat semmi értelmes dolog nem érdekli.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!