Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ilyenkor?

Mit csináljak ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van ami miatt mostanában rengeteget sírok. Olyankor picit jobb. De volt már néha (most is éppen), hogy nem tudtam sírni és ez így nagyon rossz. Szorít a mellkasom és csak nagyon szomorú vagyok. Mit csináljak?

2016. ápr. 2. 07:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Mond el valakinek hogy mi bánt.

(Ha akarod nekem is leírhatod)

2016. ápr. 2. 11:25
 2/3 anonim válasza:
Menj el bulizni.
2016. ápr. 2. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Tanulj meg sírni. Nem viccelek, tényleg meg lehet. Én úgy szoktam, hogy elkezdem elképzelni magamnak, hogy már szúr az orrom, könnyek csorognak az arcomon, stb. Lazulj el, engedd el magad, akkor talán kirobbannak belőled az érzelmeid. De nem tudom, lehet, hogy neked valami más (pl. egy kép, egy film, egy zene) fog beválni, de próbálkozz, könnyebb lesz, ha sikerül. Néha tényleg nincs jobb egy jó bőgésnél.
2016. ápr. 14. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!