Ez önbizalomhiány lenne? (lent)
Ha valaki kérdezi a véleményemet, akkor feltűnően sokszor odateszem, hogy "szerintem", vagy "azt hiszem", és "úgy gondolom". Nem szeretném, ha azt hinnék, hogy ennyire biztos vagyok magamban. Mert mi van ha hülyeségeket beszélek..?
Miért csinálom ezt???
15L
Mert így tudatosítod vele, hogy ez csak a te véleményed. Nem kell ezen problémázni, nyugi. :) Én is ilyen vagyok, de nem vagyok önbizalomhiányos.
(1. voltam)
Nem kell kevésnek érezned magad ettől. :)
(megint az 1. voltam)
Uhh, én is így csinálom...meg mindig úgy mondom, hogy "majdnem mindenki", vagy hogy "nagyon sokan" mert hát hogyha azt mondanám, hogy mindenki, akkor az valószínűleg nem lenne igaz. Kissé fura, de lehet, hogy normális :)
16/F
Én nem vagyok túl szívbajos (nagyképűnek is nevezhetnénk néha:D) ha meg kell mondanom a véleményem, mégis odateszem a "szerintem"-et, ha nem biztos, amit mondok. Ez normális.
Ne égesd be magad "kinyilatkoztatásokkal", amikről kiderülhet, hogy baromság. Jól csinálod. Akkor hagyd el a szerintemeket, ha biztos vagy valamiben, vagy amikor nagyon fontos, hogy magabiztosnak tűnj.
Köszönöm mindenkinek a válasz(oka)t!
Majd odafigyelek rá, mert nem akarom hogy ilyen kis nyuszinak nézzenek.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!