Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez önbizalomhiány lenne? (lent)

Ez önbizalomhiány lenne? (lent)

Figyelt kérdés

Ha valaki kérdezi a véleményemet, akkor feltűnően sokszor odateszem, hogy "szerintem", vagy "azt hiszem", és "úgy gondolom". Nem szeretném, ha azt hinnék, hogy ennyire biztos vagyok magamban. Mert mi van ha hülyeségeket beszélek..?

Miért csinálom ezt???

15L

2010. ápr. 4. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez nem önbizalomhiány. Önbizalomhiány az pl, ha nem vagy képes magad elfogadni, bántod magad (akár lelkileg, akár testileg) vagy esetleg órálat sírsz a tökéletlenséged miatt.
2010. ápr. 4. 23:25
 2/10 A kérdező kommentje:
De akkor miért csinálom ezt?
2010. ápr. 4. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Mert így tudatosítod vele, hogy ez csak a te véleményed. Nem kell ezen problémázni, nyugi. :) Én is ilyen vagyok, de nem vagyok önbizalomhiányos.

(1. voltam)

2010. ápr. 4. 23:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :) Csak ettől olyan kevésnek érzem magam.
2010. ápr. 5. 00:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem kell kevésnek érezned magad ettől. :)

(megint az 1. voltam)

2010. ápr. 5. 12:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Uhh, én is így csinálom...meg mindig úgy mondom, hogy "majdnem mindenki", vagy hogy "nagyon sokan" mert hát hogyha azt mondanám, hogy mindenki, akkor az valószínűleg nem lenne igaz. Kissé fura, de lehet, hogy normális :)

16/F

2010. ápr. 5. 13:13
 7/10 Phoney ***** válasza:

Én nem vagyok túl szívbajos (nagyképűnek is nevezhetnénk néha:D) ha meg kell mondanom a véleményem, mégis odateszem a "szerintem"-et, ha nem biztos, amit mondok. Ez normális.

Ne égesd be magad "kinyilatkoztatásokkal", amikről kiderülhet, hogy baromság. Jól csinálod. Akkor hagyd el a szerintemeket, ha biztos vagy valamiben, vagy amikor nagyon fontos, hogy magabiztosnak tűnj.

2010. ápr. 5. 15:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, az én hibám, mert rosszul írtam a kérdést. Amikor tudom, hogy nekem van igazam, és ebben biztos vagyok, de valaki épp azt próbálja bemesélni, hogy hülyeséget mondok, akkor is odateszem, hogy "azt hiszem", vagy "úgy olvastam", "azt hallottam"... :S
2010. ápr. 5. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem ez önbizalomhiány egy falytája. Nem bízol abban amit pedig, ahogy írtad, te tudsz jól. Ha biztos vagy valamiben igenis mond meg, hogy ez márpedig így van, nem kell gorombán, de határozottan. Így sokkal nagyobb "tiszteletet" fogsz kiérdemelni, hidd el
2010. ápr. 6. 11:54
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válasz(oka)t!

Majd odafigyelek rá, mert nem akarom hogy ilyen kis nyuszinak nézzenek.

:)

2010. ápr. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!