Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » S. O. S! Miért van kepzeletbel...

S. O. S! Miért van kepzeletbeli barátom?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és sosem volt képzeletbeli barátom. De most van :( szerintetek ez normalis??? Vagy forduljak szakemberhez? Tényleg nagyon sürgős! Akit érdekel hogy ki az, ő a Tokio Hotelből Tom. Nagyon bírtam, és éjszakánként mindig "összebújok vele" a képzeletemben. Van barátom, ő 16 èves (nem ertem miert irtam le :'D) és nem merem elmondani se neki, se anyunak, apukam meg nincs itt, de ő mit ért ehhez? Nagyon durva :'( azt hiszem, megőrültem. Mindig elképzelem, hogy itt van velem. Ezt hogy lehet elfelejteni? Szeretnek normalis eletet életet élni, mint a legtöbb velem egykorú! Már barátaim is alig vannak! Meg ugye most folyton szorongok, depis lettem, de nem küldtek még pszihológushoz. Ez is lehet a baj??

A válaszokat előre is köszi :)

14/L

2016. márc. 28. 21:46
1 2
 11/18 anonim válasza:
#9 Én értelek sajnos.
2016. márc. 28. 21:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 18 éves lány vagyok és abszolút megértem a helyzeted, el sem tudod hinni mennyire... :(

Azt gondolom, hogy a jelenség oka az, hogy valamit kompenzálni szeretnél. Nekem például nagyon unalmas, egyhangú életem van. Sokat csalódtam az emberekben és mivel érzékeny vagyok eléggé elzárkóztam. Nagyon nehezen tudok bízni, ezért mindig létrehozok magamnak a fejemben egy "baráti kört", akikkel jól érzem magam és szívesen töltöm "velük" az időmet. Ezek a "barátok" lehetnek sorozatok szereplői, számítógépes játékok karakterei stb. Amikor a képzeletemben vagyok, akkor én is olyan vagyok amilyen lenni szeretnék és van önbizalmam, elégedett vagyok.

2016. márc. 29. 18:39
 13/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolso valaszolo! Nagyon sajnallak :( legalabb vannak ertelmes valaszolok!
2016. márc. 29. 21:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezt álmodozásnak hívják. Nem értem mit kell ezen megilyedni, nekem alap dolog, hogy képzelődök néha. Jó fantáziával tök jó tud lenni ;)
2016. márc. 30. 12:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy a barátodat hiányolod?:D és mivel Tomot is bírod,képzelegsz róla... egyébként beszélgetsz is vele?:D szerintem majd ráunst
2016. márc. 30. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Már válaszoltam erre a kérdésre, azt szeretném még hozzátenni, hogy nézz utána az eszképizmusnak :)
2016. márc. 30. 16:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem már vagy 30 éve van.
2016. ápr. 1. 17:41
 18/18 A kérdező kommentje:

Ciasztok! ^^

Megoldodott az ügy, egyik nap arra gondoltam, hogy mi lenne, hogyha nem kepzelnem el. Nos, ez igen hatasos volt, mara mar megoldodott 😃😄

Valaszokat meg fogadok, hatha valakinek ugyan ez a baja 😌😌

2016. ápr. 4. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!