Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » S. O. S! Miért van kepzeletbel...

S. O. S! Miért van kepzeletbeli barátom?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és sosem volt képzeletbeli barátom. De most van :( szerintetek ez normalis??? Vagy forduljak szakemberhez? Tényleg nagyon sürgős! Akit érdekel hogy ki az, ő a Tokio Hotelből Tom. Nagyon bírtam, és éjszakánként mindig "összebújok vele" a képzeletemben. Van barátom, ő 16 èves (nem ertem miert irtam le :'D) és nem merem elmondani se neki, se anyunak, apukam meg nincs itt, de ő mit ért ehhez? Nagyon durva :'( azt hiszem, megőrültem. Mindig elképzelem, hogy itt van velem. Ezt hogy lehet elfelejteni? Szeretnek normalis eletet életet élni, mint a legtöbb velem egykorú! Már barátaim is alig vannak! Meg ugye most folyton szorongok, depis lettem, de nem küldtek még pszihológushoz. Ez is lehet a baj??

A válaszokat előre is köszi :)

14/L

2016. márc. 28. 21:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Hmm...

Fura lány egy képzeletbeli japán énekes baráttal, aki mindenhova követi.

Hol hallottam már ezt?

2016. márc. 28. 21:48
 2/18 anonim válasza:
hmm Blú?:D Foster neni?
2016. márc. 28. 21:49
 3/18 anonim ***** válasza:

Azt hittem a Tokio Hotel már régen feloszlott.

Amúgy németek és nem japánok.

És egy kis emlékeztető:)

https://www.youtube.com/watch?v=kdUo88IiNGM

2016. márc. 28. 21:49
 4/18 anonim ***** válasza:
Bocsánat a tájékozatlanságomért!!
2016. márc. 28. 21:53
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem oszlott fel. 5 evre abbahagytak a zenelest, de 2014 ben visszatertek. Azt hallottam, lesz is uj zeneszamuk :)de ez tenyleg komoly, kerlek irjatok normalis valaszokat!
 6/18 anonim válasza:

Focizó Fotel 2016-ban? More! Trollkodsz vagy 24/L vagy?

Amúgy képzeletem nekem is aktív :) Bár lenne nekem is képzeletbéli barátom. Virág Virág vagy Lady Baross. Na jó ők vannak, de tudom hogy fantázia... Illetve álmomban futok össze valami feketehajú csajjal, sokat dumáltunk :)

7/18 anonim válasza:
s o s trolling hard
2016. márc. 28. 21:54
 8/18 anonim ***** válasza:
Hallucinálsz?
2016. márc. 28. 21:54
 9/18 A kérdező kommentje:
What? :) nagyon sajnalom, hogy nem ertitek meg a helyzetem!
2016. márc. 28. 21:55
 10/18 anonim ***** válasza:
Orvosi eset, ha igaz. Fordulj szakemberhez!
2016. márc. 28. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!