S. O. S! Miért van kepzeletbeli barátom?
14 éves vagyok, és sosem volt képzeletbeli barátom. De most van :( szerintetek ez normalis??? Vagy forduljak szakemberhez? Tényleg nagyon sürgős! Akit érdekel hogy ki az, ő a Tokio Hotelből Tom. Nagyon bírtam, és éjszakánként mindig "összebújok vele" a képzeletemben. Van barátom, ő 16 èves (nem ertem miert irtam le :'D) és nem merem elmondani se neki, se anyunak, apukam meg nincs itt, de ő mit ért ehhez? Nagyon durva :'( azt hiszem, megőrültem. Mindig elképzelem, hogy itt van velem. Ezt hogy lehet elfelejteni? Szeretnek normalis eletet életet élni, mint a legtöbb velem egykorú! Már barátaim is alig vannak! Meg ugye most folyton szorongok, depis lettem, de nem küldtek még pszihológushoz. Ez is lehet a baj??
A válaszokat előre is köszi :)
14/L
Hmm...
Fura lány egy képzeletbeli japán énekes baráttal, aki mindenhova követi.
Hol hallottam már ezt?
Azt hittem a Tokio Hotel már régen feloszlott.
Amúgy németek és nem japánok.
És egy kis emlékeztető:)
Focizó Fotel 2016-ban? More! Trollkodsz vagy 24/L vagy?
Amúgy képzeletem nekem is aktív :) Bár lenne nekem is képzeletbéli barátom. Virág Virág vagy Lady Baross. Na jó ők vannak, de tudom hogy fantázia... Illetve álmomban futok össze valami feketehajú csajjal, sokat dumáltunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!