Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » (Meleg Téma) Van egy képzeletb...

(Meleg Téma) Van egy képzeletbeli barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy lehetséges ez.. Fogalmam sincs hogy mitől golyóztam be..

De, késő ősz óta van egy képzeletbeli pasim :o

Menjek Pszihológúshoz?

Illetve, ha a valódi szerelmemnek megmondom, hogy azért nem megy a dolog, mert egy ideje lett egy képzeletbeli barátom.. mit szólna hozzá?

Fúl tanácstalan vagyok :/

Minden kedves választ előre is köszönök!

2014. márc. 30. 12:42
 1/10 anonim válasza:
64%
kerdezo: szerintem ezt valakivel meg kene beszelned! szerintem ez nem normalis...:/ bocsi
2014. márc. 30. 12:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szóval van egy valódi meg egy képzeletbeli barátod és a valódival szakítani akarsz a saját magad által kitalált miatt?

ez nem normális

lehet fantáziálni meg minden, de nehogy már az fontosabb legyen a valódinál

2014. márc. 30. 12:49
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Elég nyugodtnak tűnsz attól függetlenül hogy be vagy golyózva,én már begolyóztam volna attól hogy begolyóztam.
2014. márc. 30. 12:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tudni, hogy melyik korosztályba tartozol?
2014. márc. 30. 23:42
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
Önkielégítés közben szinte kötelező partner elképzelése. Ahogy kiveszem a leveledből, lány vagy. Tehát jó ha pasit képzelsz partnernek. Ez teljesen normális. A képzeletnek nincs határa...
2014. márc. 31. 21:00
 6/10 anonim válasza:
100%
utolsó, nem hinném hogy lány, nézd meg a kulcsszavakat és amit zárójelben írt. meleg. meleg fiú, amivel szintén nincs probléma, de a képzelgéseid kicsit furcsák. az viszont nem árt, ha a valódi pároddal megbeszéled, de azért ne szakítsatok : )
2014. ápr. 1. 18:58
 7/10 Gyémántlány ***** válasza:
64%
Szerintem is jót tenne, ha megbeszélnéd ezt valakivel. Mondjuk egy pszichológussal. Igen, egyértelműen szükséged van arra, hogy elmenj egyhez. De azt mondjuk tényleg jó lenne tudni, hány éves vagy körülbelül...
2014. ápr. 1. 19:58
 8/10 anonim ***** válasza:
44%
lol, kamu kérdés.
2014. ápr. 1. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:
33%
Egyáltalán nem jo hogy van egy képzelet beli barátod es szintén az is baj hogy meleg vagy!
2014. ápr. 3. 17:26
 10/10 anonim ***** válasza:
73%
örülj neki. ő jobban megért valszeg mint bárki más :(
2014. ápr. 4. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!