(Meleg Téma) Van egy képzeletbeli barátom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy lehetséges ez.. Fogalmam sincs hogy mitől golyóztam be..
De, késő ősz óta van egy képzeletbeli pasim :o
Menjek Pszihológúshoz?
Illetve, ha a valódi szerelmemnek megmondom, hogy azért nem megy a dolog, mert egy ideje lett egy képzeletbeli barátom.. mit szólna hozzá?
Fúl tanácstalan vagyok :/
Minden kedves választ előre is köszönök!
2014. márc. 30. 12:42
1/10 anonim válasza:
kerdezo: szerintem ezt valakivel meg kene beszelned! szerintem ez nem normalis...:/ bocsi
2/10 anonim válasza:
szóval van egy valódi meg egy képzeletbeli barátod és a valódival szakítani akarsz a saját magad által kitalált miatt?
ez nem normális
lehet fantáziálni meg minden, de nehogy már az fontosabb legyen a valódinál
3/10 anonim válasza:
Elég nyugodtnak tűnsz attól függetlenül hogy be vagy golyózva,én már begolyóztam volna attól hogy begolyóztam.
4/10 anonim válasza:
Lehet tudni, hogy melyik korosztályba tartozol?
5/10 anonim válasza:
Önkielégítés közben szinte kötelező partner elképzelése. Ahogy kiveszem a leveledből, lány vagy. Tehát jó ha pasit képzelsz partnernek. Ez teljesen normális. A képzeletnek nincs határa...
6/10 anonim válasza:
utolsó, nem hinném hogy lány, nézd meg a kulcsszavakat és amit zárójelben írt. meleg. meleg fiú, amivel szintén nincs probléma, de a képzelgéseid kicsit furcsák. az viszont nem árt, ha a valódi pároddal megbeszéled, de azért ne szakítsatok : )
7/10 Gyémántlány válasza:
Szerintem is jót tenne, ha megbeszélnéd ezt valakivel. Mondjuk egy pszichológussal. Igen, egyértelműen szükséged van arra, hogy elmenj egyhez. De azt mondjuk tényleg jó lenne tudni, hány éves vagy körülbelül...
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem jo hogy van egy képzelet beli barátod es szintén az is baj hogy meleg vagy!
10/10 anonim válasza:
örülj neki. ő jobban megért valszeg mint bárki más :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!