Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak hogy a barátom tesója nem szeret engem? ( többi lenn)
Figyelt kérdés
a barátom 18, a bátyja 19. Másfél év van köztük, neki nincs barátnője. De ahányszor felmegyek hozzájuk kínosan érzem magam, mintha nayon zavarná a tesóját hogy ott vagyok. Egyszer összefutottam a tesójával a buszon, de még csak nem is köszönt.. pedig nem tettem semmit azért hogy megutáljon, sőt, mindig próbálok kedves lenni vele2014. márc. 23. 15:38
1/3 anonim válasza:
Én se bírom szobatársam pasiját. Egyszerűen egy gyökér. Full ideges leszek, ha megjelenik a lakásban. Ő sem tett semmi konkrétat ellenem, de már a jelenlététől is felmegy bennem a pumpa.
2/3 anonim válasza:
Miért lényeges hogy nincs barátnője, ez miért sarkalatos pont megitélésed szerint ebben a sztoriban? Csak nem az ilyen sejtelmes katarzisra utalsz mint a brazil szappanoperákban, hogy titokban kacsingat rád?
Már megint egy nő akit szétszednek a férfiak, miközben ő természetesen ettöl teljes mértékben elzárkozik. Csak arról fantáziál hogy vajon miért nincs a pasija bátyjának barátnője.
Nem lenne célszerübb elsőként egyszerübb okokra gondolni? Pl.lehet hogy horkolsz mint egy ló, akkor én sem örülnék ha a lakásomban lógnál egész nap.
3/3 anonim válasza:
Nem mindegy neked amúgy? Nem neki kell szeretnie, hanem a barátodnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!