Miért vágyom ennyire az emberek elismerésére és szeretetére?
Figyelt kérdés
Valami miatt nagyon fontos számomra, hogy azt érezzem, hogy az emberek szeretnek engem.Ha kritizálnak és összesúgnak a hátam mögött, teljesen elbizonytalanodom magamban.Gyakran az olyan emberek véleménye teszi ezt, akikkel rossz kapcsolatban vagy épp semmilyen kapcsolatban nem vagyok.
Rossz azt látni számomra, hogy néhányan akármit is teszek rosszalóan néznek rám, mégha soha nem is bántottam őket.Másokkal viszont barátságosan, és kedvesen viselkednek.
Én mindenkivel próbálok kedves lenni és szerintem minden tőlem telhetőt meg is teszek.
Nem bírom elviselni, ha nem szeretnek.
2016. márc. 28. 20:06
1/4 anonim válasza:
Szia! Azt én sem szeretném, ha ilyet művelnének velem... Mármint én is próbálok kedves lenni és nagyon gonoszság az, ha valaki ezek után is pl. kibeszél. Amúgy szerintem ez csak azért van, mert irígyelnek :) És azt tudom tanácsolni, hogy legyél kicsit függetlenebb a többiektől. Ne foglalkozz avval, hogy mások mit mondanak rólad. Hidd el, ha a szívedet követed, hogy mi a helyes és te megelégedsz magaddal akkor belőled egy sikeres ember lesz és sokan nem csak szeretni fognak ezért, de megbecsülnek majd. Ellenben akiről mindenki tudja h pletykás stb... abban senki sem fog megbízni
2/4 anonim válasza:
+ próbáld elfelejteni azt, hogy mások mit művelnek a hátad mögött. Szervezd az életed úgy, hogy boldog legyél, tehát töltsd az idődet hasznosan és ne azon rágódva h a másik mit mondott rólad... És hidd el egy idő után el is fogod felejteni, mert nem lesz időd a negatív kritikákkal foglalkozni. Azért remélem nem a barátnőid tesznek ilyet veled... De bárki is teszi ezt, mindképpen állj elébe, és kérdezd meg h mi a baja veled? Ha nem mer válaszolni, vagy tagad, mondd meg neki, hogy aki ilyen barátnő, ne csodálkozzon h egy igaz barátja sem marad a végén
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod! :) Nagyon sokat segítettél most abban, hogy újra átgondoljam és mérlegelni tudjam a helyzetet. Megmondom őszintén, hogy még le is jegyeztem egy füzetbe mindazt, amit mondtál.Egy nagyon fontos vezérfonalnak fogom majd tekinteni ezt követően ezeket, a hétköznapjaimban. Még egyszer köszönöm !:)
2016. márc. 29. 23:00
4/4 anonim válasza:
Igazán nincs mit, örülök h segíthettem! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!