Miért van az hogy a képeken jobban nézek ki mint a tükörben? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez nagyon gáz meg gyerekes kérdés,de azért ha lehet komoly válaszokat várok. Ha belenézek a tükörbe akkor se vagyok valami csúnya gyerek,viszont képeken sokkal jobban nézek ki,melyik tükrözheti jobban a valóságot,tehát amit mások látnak? Ez jó jel vagy nem? 17/f2016. márc. 24. 08:07
1/9 anonim válasza:
Azért mert fotogén vagy ! ( jó neked )
Én meg pont ellenkezőleg , a valóságban sokkal szebb vagyok mint képeken. :(
2/9 anonim válasza:
A fénykép a valódi képet mutatja, amely a tükörkép fordítottja.
3/9 A kérdező kommentje:
Tehát ha a képeken jobban nézek ki az jó jel? Igazából nem sok különbséget látok a tükörben meg a fényképeken,de azért mégis másabbnak látom kicsit.
2016. márc. 24. 09:05
4/9 Koplárovics Béci válasza:
Az okostelefon automatikusan fotoshopolja a képet.
5/9 anonim válasza:
Én is pont fordítva vagyok . Fotogén vagy ennyi.
A valóságot majd a csajok számából megtudod :)
6/9 anonim válasza:
Fotogénség hül.yeség, gondolkodni kéne, hogy mi miért van és akkor talán az országot nem birkák serege alkotná... Ahogy már írták. A tükör fordított, tengelyre tükrözött képet mutat és mivel senkinek nem szimmetrikus a feje, ezért másképp nézel ki a tükörben, mint egy fényképen. Mások úgy látnak, ahogy a fényképen kinézel. A valóságban nem úgy nézünk ki, mint a tükörben.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezt vehetem jó hírnek is..:D Köszönöm a válaszokat.
2016. márc. 24. 10:43
8/9 anonim válasza:
Fotózd le magad,és a tükörképed is és nézd meg melyiken vagy csodálatosabb.
9/9 anonim válasza:
Ez szinte mindenkinél így van, egyes kutatások szerint 5x szebbnek látjuk magunkat a tükörben
ugyanis tükörbe nézve a jobb szemeddel ,,szemben" a jobb arcfeled lesz, a bal szemeddel szemben pedig a bal arcfeled, viszont amikor egy képet nézel akkor felcserélődik tehát: jobb szemmel bal arcfél, bal szemmel jobb arcfél, de mások is úgy látnak mint te magadat látod a képeken, de 90fokos tükörrel is megtudod nézni hogy hogyan látnak máso
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!