Miért utánoz a barátnőm?
Figyelt kérdés
A barátnőm egy rendes lány.Csak mostanában nagyon furcsa.Nem foglalkozik úgy velem mit ahogy régen.Mindenből ugyanazt akarja ami nekem van!Kapok egy pólót neki is olyan kell.Megcsinálta a fográszom a hajam és nagyon jó lett mindenki dicsérte ő meg nem mondott semmit látszott hogy féltékeny.Két nap mulva ugyanolyan lett a haja.Ha versenyre megyek és elérek vmi eredményt akkor ennyit mond ügyi vagy.Késsz de ezt se szívből.Ha a fiuk körébe lát akk befurakodik oda és kitúr.Mit tegyek?2010. ápr. 3. 09:24
1/9 anonim válasza:
Hagyd abba a hisztizést, szerintem ezt tudnád tenni először.
2/9 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy ne féltékenykedjen. Ha meg kitúr a fiúk közül meg stb akkor nem a barátnőd.
3/9 anonim válasza:
Bocsi,de elég beképzeltnek tűnsz ezek alapján amiket leírtál.
Egyébként hány évesek vagytok 10-12?Mondjuk akkor se
kéne már így viselkedni.Talán féltékeny.
4/9 anonim válasza:
Nyilván irigykedik rád, és azért utánoz, mert hasonlítani akar hozzád. Ezt inkább megtiszteltetésként érezd, bár tény, hogy nagyon idegesítő lehet.
Kérd meg, hogy ne utánozzon! Ha jó barátnők vagytok, akkor meg fog érteni.
5/9 anonim válasza:
Ha ugyanolyan pólót meg hajat akar, mint a tiéd, akkor gondolom föl néz rád, és a pédaképe vagy. Csak akkor furakodik oda, amikor fiúkkal vagy? Nem lehet, hogy csak sokat akar veled lenni?
6/9 anonim válasza:
Minden 12-14 éves kamaszlányra jellemző ez a viselkedés. Ha idősebbek vagytok, akkor elég gáz mindkettőtök viselkedése... Nyafi libák vagytok.
7/9 anonim válasza:
Vágd pofán. :\ Idegesítő, irigy kis pi**a lehet. Nem a barátnőd, ha ennyire féltékeny, és mindig azt akarja, ami a tiéd!
15L
8/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? gyerekek vagytok még mindketten, agyilag biztosan!
9/9 anonim válasza:
Hát én azt tenném,hogy jól beolvasnék neki:miért kell neked mindig ugyanaz a dolog,mint nekem?Miért jössz oda pont ugyanazokhoz a fiúkhoz,akik nekem tetszenek,talán te is tetszeni akarsz nekik?Tetszél másnak,és hagyj békén.Vagy változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!