Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi ez a Robert Pattinson láz?

Mi ez a Robert Pattinson láz?

Figyelt kérdés
Budapesten több százan éjszakáznak,lesik mikor bukkan fel..
2010. ápr. 2. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

22:42 vagyok.

23:08:

én itt most konkrétan nem Robert Pattinsont akartam lehurrogni.hanem azokat a lányokat akik pusztán azért mert van pénze valakinek,jóképű, stb.stb. képesek valakibe "beleszeretni" csak azért hogy ők is híresek legyenek,villoghassanak,középpontba legyenek.

Robert Pattinsonnak biztos eléggé szar lehet az élete(szerintem) azokból az okokból amiket leírtál.az őrült,fanatikusok,pletykák,zaklatja a média,az őrült rajonkók.

2010. ápr. 2. 23:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Áhh kibújt a szög a zsákból! Szóval te az összes kedvenc színészedet és az istenített énekesed/együttesed csak azért szereted, mert sok a pénzük és ha bevágódsz náluk híres leszel! Nem is azért szereted őket, mert vonz az amit adnak? A zene, a színészi alakítás, a kisugárzása?

Túl sokat általánosítanak az emberek, és persze biztosan vannak, sokan, akik csak a pénzéért szeretik! De azok szerintem nem mi rajongók vagyunk, akiket 1 világ elválaszt! Hanem azok akik pénzzel vagy seggel elérték azt, hogy a közelébe lehessenek! Szerintem itt Magyarországon 1 lánynak nem jutott eszébe aki fan, hogy milyen sok pénze lehet! Mert én például még el sem gondolkodtam ilyenen, nem is érdekel!

2010. ápr. 3. 08:43
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem jön be a pasi!
2010. ápr. 3. 09:09
 14/17 anonim ***** válasza:
De tudom sajnálni szegényt tényleg milyen rohadt nehéz élete lehet :s Sőt téged is tudlak sajnálni hogy ilyen könnyen manipulálható vagy :) de ha neked így jó...
2010. ápr. 3. 23:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Robert egy f*sz

sztem tök ronda,és gyerekes kinézetűűűűűű???????

kiaz a hülye aki ezt írta?

mint egy 50 vagy annál több éves,úgy néz ki -.-"

azzal a kócos borzos szaros hajával,zsibbadt,ocsmány,nyomorék fejével és a többi gusztustalan testrészével nemértem mi tetszik benne 1eseknek....lol

2010. ápr. 4. 15:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért rajonganak érte ennyien, mert a Twilight-beli Edward Cullent látják benne, aki kb. a tökéletes pasi megformálója a történetben - szerető, imádó, óvó, védő, nem sorolom.. Nem Robot látják benne, hanem Edwardot..... :S
2010. ápr. 4. 22:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Az újságban is "Kitört a vámpír láz Magyarországon" Az ilyen embert tudnám belefojtani a Dunába.. Persze biztos vannak olyanok akik Edwardot látják benne, de nekem pl. a Little Ashes-be és a Harry Potterbe is bejött. Nekem a színészi mívoltja tetszik! A mozdulatai, hangja, mimikája. Leszarom Edward Cullent, ha nem ő kapja a főszerepet akkor is befutott volna pár éven belül!!! De a sok csökött agyú meg csak azt képes felfogni, hogy a Tini lányok (ami szerintem 10-13 éves kor) csak a vámpírt látják benne, pedig rohadtul nem igaz!

Inkább már fel sem húzom magam ezen! Lássátok bennünk a hülye gyerekeket, és a vámpír fanokat, mint hogy kapjatok ebből az energiából és összetartásból mint ami minket övez! Ennyi.

2010. ápr. 5. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!