Mi ez a Robert Pattinson láz?
Ezeket a kérdéseket úgy bírom!
Most neked mi bajod van avval, hogy azok a fiatal lányok ott kint vannak??!
Inkább ott legyenek és érezzék jól magukat, mint hogy valahol belőve szívva rúgva fetrengjenek valami party hely előtt! Vagy épp, hogy 24 órából 20 órát a gép előtt töltsenek!
Inkább álljanak a levegőn, szellőztessék a fejüket! És azoktól a pár másodpercnyi pillanatoktól annyi boldogság hormon szabadul fel bennük, hogy csak na! Semmi bajuk nem lesz, maximum megacélosodnak!
Ráadásul, kulturáltan, csendben várakoznak, nem vakuznak bele a képekbe! Nem értem mi a problémád!
Tegnap délelőtt 11 től én is kint voltam este negyed 10-ig és mire haza értem azt hittem meghalok! Ők pedig ilyen 24 órákat kint voltak! Minden tiszteletem az övék!
Robert Pattinson láz-> Eddig egy egész világ választott el minket tőle, most pedig ott sétált el, ahol én előtte pár órával napoztam! Azt a levegőt szívta amit én, azt látta amit én, és végre a saját szemünkkel is láthattuk őt! Ez olyan felemelő érzés, amit szerintem sokan az életükbe soha nem éreznek át!
ÉS végre életemben először büszke vagyok Magyarországra amit elért az életem során! Ami nekem hasznot hozott, ami dicsőséges! Nemzetközi szinten arról van szó, hogy a magyar lányok milyen kulturáltak és rendesek! Érted?? NEm kapott senki se hisztigörcsöt és sikítófrászt! Tegnap pl. amikor Robert megérkezett a forgatásra azt is hallani lehetett volna, ha leejtenek egy papír lapot a földre! Ez már valami! ÉS igen büszke vagyok a fiatal tini lányokra, hogy ezt eltudták érni! Szerinted mennyi erő lehet abba, hogy ilyen több száz fős tömeget bekussoltass és minden nap érkeznek új emberek, akiket ismét fel kell világosíts!
Igen, ez kemény munka, és gyötrelmes!
Van aki ebben csak a szánalmát találja meg és van aki a legnagyobb boldogságot! És a legviccesebb, hogy akinek kicsit is jelent valamit Robert az nem lesz előítéletes, hogy micsoda szánalmas ember, hogy nem értékeli az ittlétét.. Viszont aki ezen a téren nem érdeklődő, az rögtön szánalmasnak, gyerekesnek, és együgyűnek tartja az egészet!
Ezért a kis nyikhaj gyerekért csak olyan lányok rajonganak a, akiknek még soha nem volt barátjuk b,nagyképűek és azt hiszik övék a világ.ugyan ez volt 2éve a kis zac efronnal is...minden lány bele volt esve,minden lány vele akart lefeküdni stb...és miért?mert kiadott 2-3 hülye ugri-bugri filmet és mert jóképű.ennyi.
ugyan ez van most is ezzel a gyerekkel.a normális lányok le se xarják őt.kb 150 lány ismerősömből max 3nak tetszik.őket kerülöm is,utálom őket.rájuk pont ez a leírás illik amit az elején írtam.a mai világban már a lányoknak az tetszik akinek van pénze,hírneve,jóképű,kockahasú.TISZTELET A KIVÉTELNEK!!ilyen nyikhajok mint ez a két gyerek mindig is lesz.max 1 év ez eltűnik valahol,és jön egy másik akiért ugyan ilyen lányok fognak rajongani.és így továb-és így tovább.ez az állapot szerintem soha nem fog megváltozni mivel lesznek olyan szülők akik elkényeztetik a kis "királynőjüket" megadnak nekik minden autót,műmellet,zsírleszívást,szolit amíg a kis királylány a discoban csak az kúrja meg aki akarja,miközben ha megbukik a suliban,nem tanul semmit,simán lerendezi apukát,anyukát egy-egy puszival és egy "szeretlek titeket"-el.
tovább*
királylányt*
és lehet lehurrogni,lepontozni...
Na tessék, most jön a hasonlítási alapom, hát nem megmondtam???! Akiknek ehhez nincs közük, azok csak ítélkeznek és szánalmasnak tartják az egészet! Nem képesek beismerni, hogy van ilyen! Robertet el mondom miért lehet szeretni, nekem ezek a fő alapok!
Robnak óriási szerencséje/vagy épp bal szerencséje volt, hogy ő kapta a Twilight Saga főszerepét! Mivel előre (könyv alapján) már szinte minden kicsit is érzelmileg fogósabb lány bele szeretett neki is alakítania kellett, hogy ne csalódás legyen! SÉ nem lett az, köszönhető a színészet iránti szeretetéért! Eddig bármelyik filmjében láttam elragadott! Mert mindig más arcát mutatja meg, de mégis ugyan úgy benne hagyja egy kicsit a saját névjegyét! És most jön a lényeg! el sem merem képzelni mekkora vagyona lehet, de ő mégsem vág fel semmilyen halál divatos és fúdedrága cuccokkal! Megmaradt a saját stílusánál, a régi jó márkáknál és ha teheti ugyan azokba az üzletláncokba vásárol, ahol a big sztársága előtt tette! A hangjában van valami erős karma, ami hívogat, annyira érces mégis bársonyos, hívogat mégsem provokál. Talán csak én fedeztem fel a körülötte lévő energiákat? Annyira vonz, és nem azért mert Fú Tvájlájt sztár meg degazdag, hanem mert CSAK! ÉS nem szállt el magától, ugyan olyan mint régen volt! És azért légyszike ne Zac pocibogyóhoz hasonlítsd mert míg a cuki fiú a HSM-en kívül hány főszerepben lévő filmet tudhatott magának a HSM 2 után pár hónappal?? Talán 1et? Míg Robert a Twilight előtt is bizonyított, és ha nem ebben, akkor másik filmben befutott volna! ÉS lássuk csak.. Hmm Hány filmet is forgatott le eddig, amit akár már meg is nézhetnél angolul, amiben főszerepet játszik? 3! Most folyik a forgatás +1, és már láthatáron van még 2! Ja és persze júniusban kijön az Eclipse ja meg a Breaking Down.. Hmm.. Zac pocifiú semmit nem ért el! ÉS szerintem Robertnek minden csak épp nem gyerekes a kinézete!
Robert nem teheti ki a lábát őrök nélkül a szobájából, a világ bármelyik pontján is van! Nem mehet el egyedül sétálni, vagy épp csak úgy vásárolgatni, nem mehet el moziba! Sosem tudhatja, hogy ki szereti ön magáért és ki csak a hírnévért! Ez egy szörnyű élet! ÉS ő mégis arányilag jól viseli! Ugye én is kint voltam és nagyon irritáló mindenhol ez a tömeg és a vaku fénytől meglehet vakulni! Minden nap több száz pletykát kitalálnak róla és ezeket tudni kell elviselni! Kevés az olyan ember, aki minden szennyet letud dobni a hátáról, úgy hogy nem is viseli meg a dolog! Na most milyen lehet neki.. A folytonos félelem, hogy mikor akar megölni, valami féltékeny elmebeteg, vagy mikor kapcsol ki az agya egy őrült rajongónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!