Robert Pattinson-ban azt szeretem hogy?
nem vagyok féltékeny rá, egyszerűen irritáló személyiség, csaj vagyok, és legkevésbé sem találom jó pasinak vagy színésznek. ha meg annyira oda vagy érte, akkor egyedül is tudnál róla írni valamit, nem nagy kunszt, hidd el. amúgy szerintem minden 2. csaj az osztályodban róla fog írni vagy dzsásztin bíbörről.
én azt tartom több mint szánalomnak, hogy ezért a sz@r filmért (alkonyat) annyian odavannak, mert sokat reklámozta a média, és mert divat most a vámpírság... hiába mondod, hogy nem azért szereted Pattinsont, vagy az alkonyatot, mert divat, de ha nem reklámozták volna ennyit, és nem mondaná a tinik körében olyan sokan,hogy húú de szupcsi, szerintem sokkal kevesebben szeretnék. de utálom a médiát. fujj.
és nehogy azthidd, hogy akkora nagy isten vagy, hogy parancsolhatsz, és ilyen bunkó módon oszthatsz itt, te se vagy ám jobb nálam. én csak leírtam, hogy mit gondolok róla, mint színészről és mint pasiról. én magamba néztem, hogy előhívjam a színész arcát, elszörnyedtem, és utána írtam.
legalább nem követem a divatot.
innentől befejeztem, mert egy rajongó úgysem adna nekem igazat, a kedvencével kapcsolatosan semmilyen ellenszenvemnek, így hát 2 válasznál többet nem óhajtok rád pazarolni.
Nagyjából leesett, hogy mire gondolsz. Részben igazad van.
Én tényleg nem szeretnék veszekedni, mert mindenkinek van saját véleménye, ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elfogadom.
Peace.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!