Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek nyugodtabb...

Hogyan legyek nyugodtabb személyiség?

Figyelt kérdés
Már régóta zavar, hogy folyton ideges vagyok, és nagyon szeretnék megváltozni. Mostanában jobban odafigyelek, hogy ne húzzam fel magam, de sajnos elég nehéz türtőztetni magamat. Mit tegyek? Olyan jó nyugodt emberek társaságában lenni, és mindig is irigyeltem őket. Nagyon szeretnék megváltozni. Az életminőségem is javulna... Mit tanácsoltok?

2016. márc. 3. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Egy kis szex csodákra képes.
2016. márc. 3. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

És a meditáció is. Ha rendszeresen meditálsz, stresszes helyzetekben is nyugodtabb maradsz.

Pontosabban úgy tűnik fel, hogy "kevesebb stressz ér". Persze, mert kevesebbet fogsz fel annak.

2016. márc. 3. 20:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Én sajnos sosem tudtam meditálni. Mindig, mikor megpróbálok lazítani, és kiverni minden gondolatot a fejemből, akkor elkezdek automatikusan stresszelni, és ez már lassan pavlov reflexé válik.
2016. márc. 4. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Kevesebb cukor
2016. márc. 5. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
Szokj le a kávéról meg a speedről.
2016. márc. 6. 13:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem kávézok. És nem is drogozok...
2016. márc. 7. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lazíts egy kicsit. Csinálj olyan dolgokat, amik megnyugtatnak pl. olvass,szervezz közös programokat a barátaiddal stb. Ne mindíg a stresszes dolgokon agyalj és próbáld meg mindennek a jó oldalát nézni. Jobbat nem tudok, de általában ez bevállik.
2016. márc. 9. 21:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Úgy lesz!
2016. márc. 10. 17:06
 9/9 anonim válasza:
Olvasd el a Fuck it! c. könyvet. Nekem segített.
2016. máj. 15. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!