Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted összefértethető-e...

Szerinted összefértethető-e az ha valaki "ambiciózus", furcsa személyiség de nagyon érdekli/zavarja mások véleménye?

Figyelt kérdés

A probléma lényege az lehet, hogy valaki éppen bizonyos ellenszenves emberekről vár visszaigazolást, vagy még nagyobb probléma, hogy negatív kritikát kap, ami olyan szinten érthetetlen, hogy tudod magadról, hogy vannak rémes hibáid, de közben mintha nem ismernék el a pozitívumaidat sem, amibe mintha bármennyi időt, energiát fektethetsz, mintha olyan torz lenne a megítélése erről, hogy biztos vagy benne, hogy ez olyan dolog, hogy ő sem tud jobbat. Bár ebbe még nem gondoltam bele, de mégis azt érzem, hogy rémesen hatással tud lenni rám mások véleménye, pl. megcsinálok valamit, amit szerettem volna, de utána már az értelmetlenséget keresem benne, de az lelkesít, ha mások dicsérnek, ha olyan személyekre gondolok, akik valami megmagyarázhatatlan dolog folytán negatív véleménnyel vannak rólam, nagyon lehúz.

De ennek a másik oldala a "furcsa személyiség", amivel néha nem tudok mit kezdeni, nagyon nehéz eset vagyok, és bonyolult az életem, még sem akarok emiatt letörni, néha mégis sikerül, amikor nem tudom megérteni, hogy miért viszonyulnak hozzá egyesek úgy, ahogy. Bár inkább lekötném magam értelmesebb és hasznosabb foglalkozásokkal, közben bánt az ha nem is értékelik elegem, ha nem tudok örülni azoknak, akik értékelték legalább, mert közben azok zavarnak akik nem.

Azt furcsállom az egészben, hogy teljesen okés helyzet, amikor tipikus bunkó emberektől kapnám ezt, de olyan embertől is kaptam, akit rendesnek gondoltam, így összezavar.

2015. dec. 1. 22:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Összeférhető

Visszaférhető

Hozzáférhető

2019. jún. 12. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!