Szerintetek furcsa ez a személyiség?
Figyelt kérdés
Igazából rolam van szo, a szemelyiségemrol, amit én elegge furcsának tartok. A helyzet az, hogy amikor itthon vagyok akkor a szüleim gyakran azert kell rám szoljanak, hogy maradjak már csendben. Amikor meg a suliban vagyok teljesen csendes vagyok és alig beszélgetek másokkal, és ez már a suli kezdete óta így van. Igazából már szeretném megmutatni az osztalytarsaimnak, hogy tudok és is olyan hangos és ,,rossz'' lenni, mint ők, de egyszerűen nem megy. A suliban nem vagyok képes hangoskodni. Mi lehet az oka, mert nagyon érdekelne erre a velemenyetek, és hogy mit lehetne tenni?2012. márc. 8. 18:34
1/9 anonim válasza:
Hangos és "rossz" akarsz lenni? Ne akarj. Pláne akkor ne, ha az nem önmagad lennél.
Maradj meg önmagad, jó az így.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az, hogy tudok olyan is lenni, de csak otthon.
2012. márc. 8. 21:21
3/9 anonim válasza:
ezzel én is pont itt vagyok,szeretnék megváltozni nyitottabb lenni de nem megy,
5/9 anonim válasza:
ezt már kitöltöttem,a 72 kérdésesbe INTJ a 94-esbe ISTJ lettem
7/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, passz h miért, de már mára megszerettem így élni. Inkább ne tudják, hogy mire vagyok képes, mert akkor mindig van nálam 1 ütőkártya.
8/9 anonim válasza:
Csak otthon mersz őnmagad lenni.Lakáson kivűl szerepet játszól.Félsz megnyílvánulni mert félsz,hogy megszólnak.Legyél laza,és bátran beszélj a másik szemébe nézve.Gyakorolhatsz is.Állj a tűkőr elé és csak mond ki ami eszedbe jút.Nem kell mindenkit túl kiabálnod,de legyen hallható a beszéded.Legyen őnbizalmad,az élethez is ez kell.Ez a tanácsom,de ha mástól jóbbat kapsz,add vissza az enyémet,nem haragszom meg érte.Írd meg,használt e a tanácsom?
9/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából hasznos a tanácsod, és valóban csináltam már ilyent, hogy tükör elé álltam, és olyankor olyan tudok lenni, mint valami híres komikus vagy ilyesmi, de az emberek közt ez nem megy. S ezzel már úgy vagyok, hogy az osztálytársaim megszokták, hogy csendes vagyok, s akkor milyen lenne hogy ha egy napon úgy mennék be, hogy végig be nem állna a szám. Hát ez nekem eléggé megalázó lenne.
2012. ápr. 16. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!