Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha nincs zenei stílusom, azt...

Ha nincs zenei stílusom, azt jelenti, hogy személyiségzavaros vagyok?

Figyelt kérdés

2015. dec. 25. 21:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy! Miért lennél az? Lehet hogy te mindeféle zenét hallgatsz vagy semmilyet, nem baj. Te nem az a fajta ember vagy akkor. Nem vagy személyiségzavaros, legalábbis szerintem nem :D
2015. dec. 25. 21:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kamasz vagy.
2015. dec. 25. 21:54
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem jelenti azt. Hány éves vagy amúgy?

Én azt hallgatom, ami tetszik. Nem azt, aminek xy stílusa van. És hát elég sok mindent meghallgatok. És semmitől nem lesz hányingerem.

2015. dec. 25. 21:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem kamasz. 31/F
2015. dec. 25. 22:06
 5/12 anonim ***** válasza:

És zenei ismereted van?

Mert ha csak olyan zenét szoktál hallani, ami nem fog meg, akkor nem csodálom. Vagy ha nem is hallgatsz zenét, akkor főleg nincs mit szeretni.

2015. dec. 25. 23:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem kell ennyire összekötni a zenét a személyiséggel - nem tartoznak szorosan össze.
2015. dec. 25. 23:24
 7/12 anonim ***** válasza:
A zenei stílusból nem hiszem, hogy ilyen messzemenő következtetést lehetne vonni.
2015. dec. 25. 23:33
 8/12 anonim ***** válasza:

19 vagyok, régebben a zene nagyon is meghatározta a "személyiségemet" olyan értelemben hogy a külsőmön változtattam. Rock, metál korszakomat éltem 14 évesen. :D Nem igazán hallgattam más stílust. Aztán ahogy kezdtem felnőni a zenei látóköröm is kezdett szépen tágulni. Rap és hip hop stílusban is elkezdtem zenéket hallgatni, hazai és külföldi előadókat. De ekkor már elég érett voltam és nem vettem azonnal fel bő gatyát seggig letolva, meg xxl-es pólót.. :D Ma már rádiót is szívesen elhallgatom, pop zenékkel együtt. Persze mai napig megválogatom a zenéket amiket hallgatok, de nem hiszem, hogy a személyiségemet befolyásolnák.

Ordító sátánista black metálból is van kedvencem, meg depresszívebb hangvételű stílusból is. Még sem vagyok agresszív ember, és öngyilkos hajlamú sem. :) A kicsit nyálasabb pop zene hallgatástól sem vagyok b*zi.. :D

Szerintem nem függ össze a személyiséggel. Jó, valakinél igen, de nálam ez inkább hangulatváltakozást idéz elő. Amikor szomorú vagyok inkább ilyen "depresszív" zenéket szoktam hallgatni..

2015. dec. 26. 01:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Lucifer megint itt van....... ahhh :D
2015. dec. 29. 03:46
 10/12 kriszpo ***** válasza:
Azt, hogy személyiségzavaros vagy-e, azt nem te döntöd el és nem a zenei érdeklődésed, beállítottságod, hanem a szakember (pszichiáter). Ennek nincs köze a zenéhez. Nekem sincs zenei stílusom, sokfélét hallgatok.
2016. jan. 1. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!