Milyen. Sportot válasszak?
Figyelt kérdés
Nincs semmi.hobbim se semmi..Sportolni mindig is szerettem,szeretek mozogni..Olyan sportok érdekelnek ahol folyamatosan mozogni kell,ami.izgalmas,ahol felmegy az adrenalin szintem,amiben eltudok fáradni..Tetszik a foci,(osztálytársaimmal tesi óran szoktam focizni néha) de nem tudom lány ként értelme lenne e elmenni focizni bármelyik sportszervezetthez..érdekelnek a küzdősportok,érdekelnek a latin táncok,érdekel a tenisz.. De nem tudom eldönteni mit válasszak vagy melyik lenne jó nekem..20\L2016. febr. 22. 23:47
1/2 anonim válasza:
Istenem de jó csaj lehetsz:) szerintem nyugodtan focizz:) a tancon kívül csinaltam őket hat a kűzdősport kicsit fiús de ha pl megakarod védeni magad akkor ajanlom én vizilabdázok az is kiraly csak ahol jatszom lany nincs de biztos van lany csapat valahol. Ugyhogy hajrá! nyugodtan kérdezz ha érdekel még valami:)
2/2 anonim válasza:
Próbáld ki mind! :) majd miközbe csinálod eldől hogy neked való e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!