Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit neveztek "élet"-nek?...

Mit neveztek "élet"-nek? Mitől lesz szép vagy jó nektek?

Figyelt kérdés

2016. febr. 10. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
harmónia
2016. febr. 10. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Élet: ha éled az életedet, nem pedig túléled.

Ez számomra nem kiélést jelent, nem a vágyaid megvalósítását; hanem azt az irányt, amely számodra megfelelő, amelyben te jól érzed magad.

2016. febr. 11. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rengeteg mindent. Apró dolgok. A csillagok, az eső illata, a reggeli kávé, utazás, egy másik ember érintése, a kemény munka utàn lepihenni, új dolgokat megtanuli a világról, mosolyogni valakire az utcán, az emberek reakciói, stb stb :)
2016. febr. 11. 21:49
 4/5 anonim válasza:
100%
Ha vannak céljaim, álmaim, vágyaim, amikért megéri küzdeni, és elérésük kitartással esélyes :) Ezek vegyesek: a kisebbeket könnyű teljesíteni, ezek segítenek a mindennapi életben megtartani a lelkesedést, életörömöt. Ha meg ritkábban egy-egy nagyobbat is sikerül, hát az az igazi boldogság.
2016. febr. 19. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Szabadság+Egészség

Valahol láttam mégegy szót hozzá, és tetszett, hogy elégedettség.

Meg amúgy itt láttam, itt írták a harmóniát, igen, az is beletartozik, de én nekem azt hiszem, a szabadság+ egészség írja le a legjobban, mert abban az összes többi is benne van. Szóval szabadság+egészség.

2016. febr. 22. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!