Mikor mondod azt, hogy: "Így szép az élet. "?
Mondjuk egy Ismerős arcok vagy Hungarica koncerten nyáron vagy tavasszal, a fűben ülve nézni mennyi sok jó ember van körülöttem, a zene szívem legmélyéről szól, a hangulat szuper. Én ilyenkor tudom mondani, hogy Így szép az élet.
Vagy amikor szembe találom magam az Új Magyar Gárdával, vagy a Szebb Jövőért Polgárőrökkel olyankor Olyan szintű biztonságérzet fog el, hogy akkor is bármikor felkiáltanám "Így szép az élet" :)
Vizitúrán negyedik nap, koszosan, holtfáradtan, másnaposan-de már részegen, a legjobb barátok társaságában, tele új elképesztő sztorikkal, egy vizipipa körül ülve.
Na ez az É.L.E.T. , ez a tökély a számomra.
Romvárak tetejéről kémlelem a naplementét, közben a hajamba kap a szép... Így szép az élet!
Amikor arra ébredek, hogy a cicám a mellkasomon dorombol... Így csodás az élet!
Ez kockán hangzik, de amikor sikerül elsajátítanom egy könyvnyi tananyagot és fel tudom idézni emlékezetből bármelyik fejezetét... Olyankor is fantasztikus az élet!
Vagy amikor a barátom karjaiban pihenhetek meg egy fergeteges szeretkezést követően... így szép sz élet!
Akkor is ezt mondom, amikor kisebb célokat sikerül elérnem, pl. megtalálom a pillanathoz illő zenét, néhány órányi edzés után érzem a hatást, vagy amikor hajnalig beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!