Tényleg naiv vagyok ha elhiszem, hogy az élet szép és, hogy minden ami történik annak oka van?
Szerintem ne valtoztass a felfogasodon. Jo lett volna, ha ennyi idosen igy gondolkodtam volna, de en mindig csak a rosszat lattam mindenbe. Szerencsere mar leszoktam rola :))
32/L
Szia!!
Olyan kevés az olyan ember mint te, nehogy megváltozz mások miatt.Ahogy leírod, te nem naív vagy hanem élvezed az életet és a dolgok jó oldalát nézed.Ez nem baj sőőt.Több ilyen ember kéne.
Szia!
Semmiképp ne változtass a felfogásodon!
Az emberekkel az a baj, hogy nem tudják becsulni az életuket, nem tudják értékelni azt, hogy tudnak járni, beszélni, gondolkozni, boldogok lehetnek.
Ezen már egyébként én is elgondolkoztam, hogy miért kell mindennek a rossz oldalát nézni? Miért nem lehet a jót is látni valamiben? Hiszen a jónak és a rossznak is ugyanannyi esélye van, hogy megtorténjen... A rossz csak azért torténik, hogy tudjuk becsulni a jót. És ez így oké!
Velem is rengeteg rossz dolog tortént. Az apám minden nap rágalmazott, vert, elzavart minket a háztól és még sorolhatnám. Már az borzasztó rossz, ha az ember nem nohet fel normális családban... De mégis itt vagyok és élek, próbálok felejteni.
Próbálom a jót látni mindenben, álmodok, mint egy kisgyerek, ez miatt mindenki hulyének néz, de engem nem érdekel. Csak az vezényel, hogy tudom, hogy elérem a céljaim!
Nyugodtan érezd magad szerencsésnek és légy boldog, mert jogod van hozzá!!!
És igen, minden ami torténik, oka van...
szerintem is szép az élet és minden okkal töténik, hasonlítunk :)
(nálam Istenhez van köze kicsit,elkezdtem közeledni felé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!