Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg naiv vagyok ha elhisze...

Tényleg naiv vagyok ha elhiszem, hogy az élet szép és, hogy minden ami történik annak oka van?

Figyelt kérdés
Nem értem,mért kell leszolni azért,ha próbálom a dolgok,jó oldalát nézni és nem vagyok megkeseredve 15 éves létemre.Velem is történt rengeteg rossz dolog de ennek ellenére szerencsésnek érzem magam és nem gondolom azt,hogy velem nem történhet semmi rossz sem.Nem értem mért baj az ha elhiszem,hogy boldog lehetek,és 1esek mért akarják,hogy változtassak a felfogásomon.
2009. júl. 21. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy túl meggondolatlan vagy, vagy 20 méterrel a föld felett jársz, vagy túl sok dolgot elhiszel, amit nem kéne, vagy ilyesmik. Ehhez tudni kéne, mikor mondják, hogy változtass a felfogásodon, mert így, hogy csak az egyik fél véleményét halljuk, nem nagyon lehet megállapítani, hogy kinek is lehet igaza.
2009. júl. 21. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne valtoztass a felfogasodon. Jo lett volna, ha ennyi idosen igy gondolkodtam volna, de en mindig csak a rosszat lattam mindenbe. Szerencsere mar leszoktam rola :))

32/L

2009. júl. 21. 20:00
 3/7 anonim válasza:
100%

Szia!!

Olyan kevés az olyan ember mint te, nehogy megváltozz mások miatt.Ahogy leírod, te nem naív vagy hanem élvezed az életet és a dolgok jó oldalát nézed.Ez nem baj sőőt.Több ilyen ember kéne.

2009. júl. 21. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen szép ez a felfogás nagyon, de majd tapasztalod mik vannak a nagy világban, és rád is ragad majd ebből a gondolkodásból. Én mindenesetre kiélvezem azt, amit lehet. Például azt az időt amit a barátaimmal tölthetem, egy egyszerű ebédet szintén a barátaimmal a menzán.
2009. júl. 21. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmiképp ne változtass a felfogásodon!

Az emberekkel az a baj, hogy nem tudják becsulni az életuket, nem tudják értékelni azt, hogy tudnak járni, beszélni, gondolkozni, boldogok lehetnek.

Ezen már egyébként én is elgondolkoztam, hogy miért kell mindennek a rossz oldalát nézni? Miért nem lehet a jót is látni valamiben? Hiszen a jónak és a rossznak is ugyanannyi esélye van, hogy megtorténjen... A rossz csak azért torténik, hogy tudjuk becsulni a jót. És ez így oké!

Velem is rengeteg rossz dolog tortént. Az apám minden nap rágalmazott, vert, elzavart minket a háztól és még sorolhatnám. Már az borzasztó rossz, ha az ember nem nohet fel normális családban... De mégis itt vagyok és élek, próbálok felejteni.

Próbálom a jót látni mindenben, álmodok, mint egy kisgyerek, ez miatt mindenki hulyének néz, de engem nem érdekel. Csak az vezényel, hogy tudom, hogy elérem a céljaim!

Nyugodtan érezd magad szerencsésnek és légy boldog, mert jogod van hozzá!!!

És igen, minden ami torténik, oka van...

2009. júl. 21. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem is szép az élet és minden okkal töténik, hasonlítunk :)

(nálam Istenhez van köze kicsit,elkezdtem közeledni felé)

2009. júl. 25. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:
ilyen korban ezt még nem naivságnak hívják ez vele jár a korral
2010. jan. 4. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!