Miért bünteti az élet a szép lányokat?
Figyelt kérdés
Az egész életem így telik.
Sokáig volt önbizalomhiányom, de amint kezdtem helyre jönni, az élet úgy döntött, visszahúz.
A napokban pl kezdtem magam szépnek érezni, végre bevállaltam a smink nélküli képeket. Erre ma reggelre olyan durván kipattogott az arcom, hogy huh. Holott sosem voltam pattanásos korábban.
Miért baj az, ha az ember szépnek érzi magát? Más szép emberekkel is így kicsesz az élet?
2015. febr. 4. 11:50
1/13 anonim válasza:
Nah ilyen kérdést pl. még nem láttam :D
2/13 anonim válasza:
Úgy látom, szereted magadnak generálni a gondot, drága.:)
3/13 anonim válasza:
Jajj, szegény szép lányok. Majd ha túljutsz a pubertáskoron, a pattanások is elmúlnak, meg talán az egódból is lejön egy kevés. Tudod az önbizalomhiány (állítom hogy az esetedben ez csak kamu figyelemfelkeltés-féleség volt) és az egoizmus között van egy határ, úgy hívják, egészséges önértékelés. És aki ilyen az nem reklámozza hogy ő 'milyen szép'.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tini, és sose voltam pattanásos, most is allergia miatt van
2015. febr. 4. 11:54
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
Az élet nagy problémái.
Kend be az arcod pattanás elleni krémmel és problem solved.
7/13 anonim válasza:
Akkor meg mit sírsz? Az allergia elmúlik, a h ülyeség nem. Ha viszont nem tini vagy akkor tudlak sajnálni, mert már nem fogsz sokat változni...
8/13 anonim válasza:
A hormonok miatt van. Ha lenne barátod és szednél fogamzásgátlót, nem lennél pattanásos. True story.
9/13 anonim válasza:
Szerintem meg minden vagy csak szép nem. :D
10/13 anonim válasza:
Miért bünteti az élet a szerény lányokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!