Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csajok volt már olyan, hogy...

Csajok volt már olyan, hogy verekedtetek másik csajjal?

Figyelt kérdés
Olyanok írjanak, akik már igen. Konkrét történetek érdekelnek, hogy miért bunyóztatok és hogy zajlott a verekedés. Ha esetleg más nemzetiségű, etnikumú lánnyal történt a dolog, azt is írjátok oda!

2010. márc. 30. 09:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyszer rohadtul megharagudtam egy bnőmre, mert vmi hülyeségen veszekedtünk, erre én elviharoztam, és mikor ő is utánam jött, elkezdett osztani, de rohadt durván, én meg csak néztem, majd fogtam magam, és fellöktem. Erre elkezdett ordibálni, hogy te hülye krva, pcsa, stb., és megütötte a vállam. Erre én megfogtam a haját és cibálni kezdtem, aztán elengedtem , ő meg elesett, aztán elment. Szerintem megijedt tőlem, mert utána még ő kért bocsánatot:D ez vmikor 4.ben vagy 5.ben történt. Egyszer egy fiút is megvertem, de azt nem én kezdtem. Odaálltam mellé, és ő minden ok nélkül fellökött, azt ordibálva, hogy húzz innen! Én felálltam, visszalöktem, és mondtam, hogy ne lökdössön, mert olyat kap, hogy csak néz. Ő erre mondta, hogy azt megnézné. Hát akkorát leb*sztam neki, hogy vérzett az orra. Elszaladt xdxd
2012. júl. 8. 11:48
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszi, hát életveszély vagy. :) A bmőd tuti befosott tőled, a srác meg abszolút megérdemelte, amit kapott. :)
2012. júl. 8. 15:01
 23/25 anonim ***** válasza:
52%

Kössz hogy megnevettetek !

Ez nem volt annyira durva de..

egyszer óra alatt rólam suttyorogtak az új suliból két lány..

Nagyon durvákat,erre az eggyik egy pizzás csigát odavágott a lábamhoz hogy nem az ővé...erre vissza vágtam a képébe nagy erővel hogy boccs de az enyém sem..

2013. máj. 9. 15:20
 24/25 anonim ***** válasza:

Egyszer egy cigót vertem meg....najó,csak meg AKARTAM verni,de végül ő "vert" meg engem XD

A hugomat(egy suliba jártunk)láttam,hogy ellökte az udvaron, én meg nagy hősiesen oda álltam,hogy megvédjem a tesómat..erre a kis cigó meg megragadta a kezemet és egy mozdulattal a földre rántott XD úgyhogy végül nem történt semmi extra..csak fölálltam,leporoltam magam..majd szúrós szemmel ránéztem és elsétáltam a tesómmal..

Egyszer pedig egy fiút kergettem meg úgy szint a húgom miatt. A kis szemetet jól megfuttattam...de végül ő vesztett:P

Két kört bírt a focipálya körül,majd utolértem..XD

Nem szoktam és biztosan nem is fogok verekedni,elég nagy a tűrőképességem,a hülyéket meg csak szimplán lesza*om:D

De a húgomért ütök-vágok:P

18/L

2013. júl. 2. 17:42
 25/25 anonim ***** válasza:
Miss Kick-boxer team:).
2014. szept. 27. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!