Csajok volt már olyan, hogy verekedtetek másik csajjal?
Kössz hogy megnevettetek !
Ez nem volt annyira durva de..
egyszer óra alatt rólam suttyorogtak az új suliból két lány..
Nagyon durvákat,erre az eggyik egy pizzás csigát odavágott a lábamhoz hogy nem az ővé...erre vissza vágtam a képébe nagy erővel hogy boccs de az enyém sem..
Egyszer egy cigót vertem meg....najó,csak meg AKARTAM verni,de végül ő "vert" meg engem XD
A hugomat(egy suliba jártunk)láttam,hogy ellökte az udvaron, én meg nagy hősiesen oda álltam,hogy megvédjem a tesómat..erre a kis cigó meg megragadta a kezemet és egy mozdulattal a földre rántott XD úgyhogy végül nem történt semmi extra..csak fölálltam,leporoltam magam..majd szúrós szemmel ránéztem és elsétáltam a tesómmal..
Egyszer pedig egy fiút kergettem meg úgy szint a húgom miatt. A kis szemetet jól megfuttattam...de végül ő vesztett:P
Két kört bírt a focipálya körül,majd utolértem..XD
Nem szoktam és biztosan nem is fogok verekedni,elég nagy a tűrőképességem,a hülyéket meg csak szimplán lesza*om:D
De a húgomért ütök-vágok:P
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!