Csajok volt már olyan, hogy verekedtetek másik csajjal?
hello!
én verekedtem már többször is. elmondom hogy volt...
nagyon jól emlékszem rá (bár csak két éve volt) általános iskola 6. év vége előtt nemsokkal összevesztem az egyik barátnőmmel(Laura) tiszta hülyeségen. az a bizonyos "barátnő" egy olyan csaj(Gabi) pártjára állt ellenem akit elsőtől kezdve utáltam. baszogattak, piszkáltak, csúfoltak amit egy darabig tűrtem is de elég lett belőle és elküldtem Laurát melegebb éghajlatra, oltogattam beszólogattam ahogy ők nekem. nem tetszett neki és odajött, h hagyjam abba, meg h mit képzelek, amiből nekem már nagyon elegem lett és fogtam magam megtéptem a haját h ha nem állít magán Gabival együtt akkor nagybb bajok lesznek. aztán még neki állt feljebb... ezek után "kitört a háború". el lehet képzelni ahogy az iskola folyosóján két csaj mást se csinál csak tépi egymás haját harap, rúg, csíp és karmol. nem tudom h "ki nyert" mert nem erre ment ki a játék. onnantól ő békén hagyott engem (a saját érdekében)én meg lazán levegőnek néztem... másnap bejött a suliba olyan kötéssel a kézfején h amikor ránéztem megkérdeztem h eltört? erre a válasz az volt, h "begennyesedett"... aha gondolom mennyire... -.-' nekem azóta is ott van a karmolásnyoma a jobb kezemen xD.
aztán volt egy másik eset Gabival is:
az évzárő előtt készülődött a mosdóban az osztály összes lánya. Gabi "gúnynéven" szólított én meg mondtam a többieknek h én nem vagyok hajlandó olyanokkal szóba állni akik kukábó szedik a ruháikat. erre odajött és rávágott a karomra ami nekem nem is fájt. Csak lazán bementem a terembe megfogtam a fésüjét és kidobtam a szemetesbe (hatodikban... XD) és itt is kitört a háború ugyanaz mint az előzőnél csak ő nem karmolt... levertem a szemüvegét a földre, megpofoztam és kicsavartam a kezét. egykézzel fogtam a két kezét a másikkal meg a haját és befenyítettem, h ha mégegyszer ilyen lesz akkor szólok a báttyámnak (aki akkor volt 19 éves). ezek után 7. évre eljöttem az iskolából mert anyu nem engedett oda többet... XD most már nevetek rajta de akkor nem volt olyan vicces... XDXD
Igen! :D
Cigányfaluban lakom, és a suliban folyton piszkáltak, mert magyar vagyok. Utáltam az egész iskolát! 8. évvégén volt, májusban azt hiszem. Óraközi szünet volt. Az egyik cigánycsaj azzal szivatott, hogy deszka vagyok. (Első óta nem bírtam a kis ribit. ^^) Ettől az egy mondattól annyira bedühödtem, hogy nekiestem. Akkor jött ki rajtam a 8 év alatt eltűrt rengeteg szivatás. Először csak meglöktem, hogy menjen az utamból. Erre ő visszalökött, én meg csak még dühösebb lettem, és megfogtam a két vállát, majd teljes erőből nekib*sztam a falnak. :D De jó érzés volt. Innentől már nem emlékszek mi volt pontosan, de azt tudom, hogy kb. 5 percig nemigen tudott elszabadulni a faltól. Azért egy-két mozdulatomra emlékszem. :P Volt olyan, hogy az egyik kezemmel lefogtam a két kezét, és az arcába vágtam, a másik öklömmel pedig ott ütöttem, ahol értem. xD Meg kikarmoltam az egész alkarját. És beletérdeltem az ölébe. ^^ Nem volt nehéz, mert amúgy alacsonyabb volt, mint én, és elég vékony is, mert hát nem volt mit enniük. xD
Nem csaptak ki, pedig a végén vérzett az orra, és a karjáról is szépen leszedtem a bőrt. ;) Pár nap múlva láttam, hogy csupa lila és zöld foltos. XD Persze utána a fél iskola fenyegetett, hogy húde megbánom, de nem mertek tenni semmit, mert ismerik apámat. :P
Meg egy könnyebb sztori. Hatodikban volt, hogy az udvaron játszottunk akkori legjobb bnőimmel. És 4 NEGYEDIKES cigánylány odajött hozzánk. Azt mondták: "de gyerekesek vagytok, de hát látni hogy magyarok vagytok". Nyomták még pár percig a hülyeségüket, de amikor észrevették, hogy le se szarjuk őket, akkor az egyik meglökte barátnőmet. Nah, eztnem hagyhattam annyiban, meglöktem a lányt. Erre rögtön elvörösödött, és vissza akarta adni a lökést, de reflexből félreálltam, és nekiesett a kerítésnek. XDDDD Lehet hogy lett volna más is, de a tanár észrevette, és büntetésbe küldte őket. Mi akkor is megúsztuk, mert úgymond mi ártatlanok voltunk. :) Mi voltunk az osztály legjobb tanulói, csak ötöseink voltak. :P:P
És egy utolsó, rövid sztori. Másodikos koromban pár osztálytársam rászokott arra, hogy a gyönyörű szép hosszú hajamat huzigálja. Én meg elgáncsoltam az egyiket, letérdeltem mellé, és szépen elkezdtem ütögetni a hátát. ^^
15L :)
Így nem emlékszem, talán egyszer megrángattam valakit, mert nagyon felhúzott. Fiú osztálytársakat viszont pofoztam már meg nagyon bunkó megjegyzésekért a lovaglással kapcsolatban.
Egyébként általánosban két csaj összeverekedett tesin, valamin összakaptak, és hajat cibáltak.
Egy barátnőm utazott buszon, és egy másik nő vakarta a szemét, nagyon erősen. Erre barátnőm annyit mondott (normálisan, nem bunkón) annak, akivel volt, hogy én nem merném így vakarni a szemem (mert ki volt festve a barátnőm). Erre egy c*gány lány (nem vagyok rasszista) nekiesett, földön fetrengős bunyó volt belőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!