Csajok volt már olyan, hogy verekedtetek másik csajjal?
Gyerekkoromban számtalanszor, az osztálytársaimmal :D Mondjuk én a fiúkat is elpáholtam, ha kötekedtek velem.
Amúgy nem sűrűn volt ilyen, ami nem gyerekkoromban volt, az összesen két eset, akkor is csak egyszer lánnyal, a másik alkalommal két fiúval. Ami lánnyal volt, az úgy volt, hogy legjobb barátnőmmel elmentünk egy koncertre, kissi becsíptünk, és valami marhaságon összevesztünk (amúgy sosem volt szokásunk), de az nem is igazi verekedés volt, csak lökdösődés, hamar abba is hagytuk, egy óra múlva meg már mintha mi sem történt volna :)
Illetve egyszer két fiúval, kötekedtek éjjel az aluljáróban, mi ketten voltunk lányok, és jól el lettek verve :D
Ritkán verekszem, csak ha nagyon eldurran az agyam, de akkor az sem érdekel, ki fia-borja az illető, csak ütök-rúgok. Kevés gyenge pontom van, de az a lányzó akkor pont beletalált az egyik leggyengébbe... Tudni kell, hogy előtte egy évig szótlanul tűrtem az ellenem folytatott hadjáratokat. Suliban történt, órán belémkötött, én visszaszóltam. A folyosón szünetben odajött, gondolta, megadja a revansot, be akart húzni egyet - nem sikerült, én viszont reflexből visszarúgtam, majd még kettőt (acélbetétessel). Ezután mintha mi sem történt volna, visszamentünk a következő órára. :D Következő szünetben megint jött kötekedni, 30 kölyök előtt rágalmazott nekem fájó dolgokkal, akkor durrant el igazán az agyam, a hajánál fogva nekiütöttem a fejét a táblának többször, kivonultunk a folyosóra, ott folytattuk. Ő szidott, én ütöttem. Aztán valahogy erőt vett magán és behúzott nekem egy jó nagyot, pont addigra szedtek szét minket.
Mindketten fehérek vagyunk, mint a hó. :)
Kicsaptak, az senkit nem érdekelt, hogy engem hányszor aláztak meg, mielőtt tettem volna bármit, ami máig idegesít, de ennek ellenére büszke voltam/vagyok magamra. Másnap legalább 50-60 ember állt az osztálytermünk előtt, nekem gratuláltak. :D Ebből gondolom látszik, mekkora "népszerűsége" volt a csajnak... :)
Mint később kiderült, eltört és erősen megzúzódott a lába. Ennek ellenére azért elég jól bírta.
Na, kielégítő voltam? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!