Mit csináljak ezzel a csajjal?
Igaza van anyukádnak talán ennek a csajnak pont az fájna a legjobban ha nem érné el amit akar, még ha fáj is amit mond, had lássa azt h rajtatok nem fog a hatalma, akármit is tesz.
Ez rosszul fog esni neki, nevesd képen vagy csak hagyd ott ne törödj vele, had mondja. Kit érdekel????!!!!
Úristen!
Amiket írtál - kérdező - háááááát az...
Mondd neki azt, hogy: " Ha ezek sértegetések, akkor én egy sikeres agysebész vagyok." vagy hasonlókat, amik arra utalnak, hogy milyen bénán sérteget. Közben nézz nyugodtan, legyél nyugodt teljes mértékben és miközben dumál, csak mosolyodj el és ne figyeld mit mond! Egyszerűen járjon valami zeneszám a fejedben, ami téged megnyugtat, nézz nyugodtan és mosolyogj, majd mikor látod, hogy befejezte, akkor köszönj el tőle normálisan és fordíts neki hátat, menj el! Ettől tök ideges lesz. Ha hátba támad, akkor egy barátnőd kamerázza le gyorsan és mutassátok meg egy tanárnak vagy a szüleidnek!
Az is jó megoldás lehet, ha titkosan felveszitek azt, mikor sérteget titeket - nem videó, hanem például hangfelvétel.
Remélem segítettem! Győzzenek a "jók"! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!