Szerintetek ez gáz, vagy sok ilyen van?
Régebben vagdostam magam, és most megint elkezdtem. 2 éve cigiztem előszőr és utana neha cigitem de most egy fél éve rászoktam. Füvezek, és kb 4 hónapig bio függő voltam. Mostmár hétfő ota nem szivtam biot. És nem is szeretnék. Rendszeresen ittam szeptembertől, bár mostmar csak ritkan nagyobb bulikon. Még nem volt barátom de már 2 fiuval sexeltem. És a többivel meg voltak dolgok közöttünk. Régen nem ilyen voltam csakhát sok minden történt..
Sok ilyen van vagy ez nagyon gáz? De ami leginkább érdekel hogy mit tudok csinalni vagy jó tanácsokat kaphatok?
Vannak bajok, de ha van akaraterőd, önkontrollod, és meg is akarsz változni, akkor menni fog. Én is drogozom, de nem vagyok függő, és nem is leszek, mert nem akarok, és van hozzá akaraterőm, tudom magam tartani.
De viszont ha már hétfő óta nem csináltad, az már jó, egy lépés az felé, hogy letedd ezeket a dolgokat.
Ha meg tényleg drogozni akarsz, akkor minden mást ajánlok, csak ne ilyen bio szarokat szivj, használj könyörgöm..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!