Gondolkodtatok már, hogy a "gép" kitölti az életeteket?
nem vágytok hasznosabban élni az életetek?????? szüleitekkel mikor beszélgettek??? addig használjátok ki,míg van rá lehetőség, mert később bánni fogjátok, hogy az elcse5zett gép fontosabb volt...csak akkor már késő lesz!
Mindenkit behálóz az internet világa (legyen az idős vagy fiatal) fogadnék, ha lekerülnétek egy olyan közegbe, ahol nincs net, elvonási tüneteitek lenne!!!!
a hazaúton már melegítenétek az ujjaitokat!!!
Nem veszitek észre hogy milyen csalóka ez a világ?!?!?!?!
Ja és mielőtt félreértés esne, nekem nincs "gépem" otthon, nem vagyok függő, nem mindennapi program...de minek is mentegetőzöm!!
"akinek nem inge...ne vegye magára"
szerintem a kérdezőnek 1000000%ig igaza van, és mostanában egyre gyakrabban kezdem el tapasztalni, hogy a barátaim is erről kezdenek beszélni:) jó jel!
20/F
persze az természetes, ha valaki elintézi ügyes-bajos dolgait! (e-mail,apróhirdetés,keresés,megbeszélés...)
de hogy kamura "mert úgy sincs mit csinálni" alapon suli/meló után felpattan vki a netre, és nem szakad ki belőle órákon át, az szerintem függőség.
erre írtam, hogy beszélgetés szülökkel...
tanácsot nem adhatok, hisz nem vagyok neked senkid, nem tarozunk 1 közösségbe, így milyen alapon adnék.
csak számomra elgondolkodtató az ilyen állapot.
mármint mondhatnám hogy sport, barátok, tanulás...többi sablon, de úgy is úgy fogod élni az életed, ahogy Te jónak látod!
én is túl későn kaptam fel a fejem, hogy inkább apámmal kellett volna beszélgetnem, PS-ezés helyett, így többet tudtam volna róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!