Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gondolkodtatok már, hogy a...

Gondolkodtatok már, hogy a "gép" kitölti az életeteket?

Figyelt kérdés

nem vágytok hasznosabban élni az életetek?????? szüleitekkel mikor beszélgettek??? addig használjátok ki,míg van rá lehetőség, mert később bánni fogjátok, hogy az elcse5zett gép fontosabb volt...csak akkor már késő lesz!

Mindenkit behálóz az internet világa (legyen az idős vagy fiatal) fogadnék, ha lekerülnétek egy olyan közegbe, ahol nincs net, elvonási tüneteitek lenne!!!!

a hazaúton már melegítenétek az ujjaitokat!!!

Nem veszitek észre hogy milyen csalóka ez a világ?!?!?!?!

Ja és mielőtt félreértés esne, nekem nincs "gépem" otthon, nem vagyok függő, nem mindennapi program...de minek is mentegetőzöm!!

"akinek nem inge...ne vegye magára"

2010. márc. 29. 12:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szerintem a kérdezőnek 1000000%ig igaza van, és mostanában egyre gyakrabban kezdem el tapasztalni, hogy a barátaim is erről kezdenek beszélni:) jó jel!

20/F

2010. márc. 30. 13:38
 12/17 A kérdező kommentje:
végtére is mindenki úgy éli mindennapjait, ahogy szeretné. csak érdekelt, hogy ki mit gondol ezzel kapcsolatban.
2010. márc. 31. 05:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Az a nagy helyzet, hogy az emberek nagy %-ának az számítógép, a kényelem, a csúcstechnológia érdekesebb mint, egész nap robotolni, nyomni a dumát stb. Főleg magyarországon,
2010. ápr. 1. 22:51
 14/17 anonim ***** válasza:
sajnos tök igazad van, én is mostanában kezdtem el ezen gondolkozni.. :( De nemtudom mit lehetne tenni, mert az e-maileimet muszáj megnéznem, és ha már a gép elött ülök megnézek gyorsan ezt-azt, és el is megy a napom :( Nincs valami tanácsod?
2010. ápr. 6. 12:14
 15/17 A kérdező kommentje:

persze az természetes, ha valaki elintézi ügyes-bajos dolgait! (e-mail,apróhirdetés,keresés,megbeszélés...)

de hogy kamura "mert úgy sincs mit csinálni" alapon suli/meló után felpattan vki a netre, és nem szakad ki belőle órákon át, az szerintem függőség.

erre írtam, hogy beszélgetés szülökkel...

tanácsot nem adhatok, hisz nem vagyok neked senkid, nem tarozunk 1 közösségbe, így milyen alapon adnék.

csak számomra elgondolkodtató az ilyen állapot.

2010. ápr. 6. 22:23
 16/17 A kérdező kommentje:

mármint mondhatnám hogy sport, barátok, tanulás...többi sablon, de úgy is úgy fogod élni az életed, ahogy Te jónak látod!

én is túl későn kaptam fel a fejem, hogy inkább apámmal kellett volna beszélgetnem, PS-ezés helyett, így többet tudtam volna róla!

2010. ápr. 6. 22:26
 17/17 anonim ***** válasza:
12 vagyok. Oké, tényleg sokat gépezem, de semmit sem hanyagolok el emiatt, nem vagyok függő, simán kibírok nélküle 1 évet is :) Játszok, beszélgetek rajta, szóval vaalmilyen szinten kapcsolatot létesítek. De mellette, olyna sokat olvaosk, biciklizek és annyi időt töltök a családommal, amennyit csak tudok, szerintem elég sokat. Tehét nincs nagyobb bajom a gépből, a jegyeim is mind 4-5. Szeretnék kevesebbet netezni, de akkor mit csináljak? Néha nekem ezt is kell. A barátaimmal beszélgetni, iwiw is azért elég sok jó dolgot rejt. Régi ismerősök, vagy akit nagyon szeretek, és jelenleg 9 hónapig nem találkozunk, csak így tuddunk kapcsolatba lépni. Hát akkor egyáltalán ne használjam a netet? Sajnos apukám mindig ott ül de mellette nagyon keményen melózik. Engem nem hanyagol el, csak tényleg nagyon soakt van ott, jó persze nagy részt munka miatt is. Érdekes és igaz amit írtál, de szerintem nem minden ember ekkora gépfüggő.
2010. aug. 2. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!